BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,83
ALTIN 2.417,57
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şişli Kart ile indirim fırsatı

Şişli Belediyesi ve Nişantaşı Hastanesi Sosyal Sorumluluk Projesiyle ilçe halkının takdirini kazandı.

Abone ol

Şişli Belediyesi, Nişantaşı Hastanesi ile yaptığı anlaşma kapsamında; Şişli Kart üyelerine indirimli sağlık kontrolü paketleri sunarak, kişilerin kapsamlı bir sağlık taramasından geçmesine olanak tanıyor.

Nişantaşı Hastanesi bu sağlık taramalarında bir çok hizmeti, belediye tarafından yönlendirilen kişilerden hiçbir bedel talep etmeden sosyal sorumluluk projesi kapsamında sunuyor.

Ücretsiz sunulan hizmetler arasında, vücut yağ analizi, şeker ölçümü, kbb muayene, kemik dansitometrisi çekimi, EKG çekimi, smear testi, meme usg ve mamografi çekimleri yer alıyor.

Nişantaşı Hastanesi, kadın hastalıkları ve doğum, plastik ve estetik cerrahi, KBB, genel cerrahi, ortopedi, üroloji, çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıkları, kardiyoloji, sağlıklı beslenme ve diyet, radyoloji, anesteziyoloji, mikrobiyoloji, patoloji bölümleri ve laboratuvarları ile hizmet vermektedir.

Bilimin ve teknolojinin gelişimini etik ilkelerle bağdaştırarak, sektörde fark yaratacak uygulamaları kalite standartlarında ve ederine en uygun koşullarda, hasta ve çalışan memnuniyetini önemseyerek topluma sunmayı başaran Nişantaşı Hastanesi’nde siz de ayrıcalıklı hizmet almanın farkını yaşayın.

Detaylı bilgi ve randevu için : 444 00 77