BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Şişli Belediyesi’nden eğitime destek!

Şişli Belediyesi laboratuvar desteği isteyen bir okula yardım elini uzattı ve soruna hemen çözüm buldu.

Abone ol

Şişli Belediyesi, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okuluna bilgisayar laboratuvar desteği sağladı.

İlçede yaşayan iş adamı İsmail Öztürk, okuldaki bilgisayar laboratuvarı ihtiyacını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e aktarmasının ardından, Şişli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Davut Kaymak, Gelibolu'ya gelip, okulda inceleme yaptı.

İncelemenin ardından, 15 bilgisayarın yer aldığı tam donanımlı bilgisayar laboratuvarı 10 günde bitirilip, okul yönetimine teslim edildi.

Davut Kaymak, Şişli Belediyesinin, okulda fen ve matematik laboratuvarı kurulması için de çalışma başlattığını belirterek, ''Belediye başkanımız Sarıgül'ün emriyle okula fen ve matematik laboratuvarı yapacağız. Bu sıradan değil, Avrupa standartlarında olacak'' dedi.

Kaymak, laboratuvarın kurulma çalışmalarının bu hafta başlayacağını, 10 günde tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Ali Rıza Yüzügüler, okulun başarı oranının çok yükseldiğini belirterek, ''Öğrencilerimize böyle modern okul gerekli. Bunu da hayırsever iş adamı İsmail Öztürk ile başlattık, onun iyi diyaloglarıyla devam ettiriyoruz. Umarım bu yapılanlar örnek olur'' diye konuştu.