BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.423,56
HABER /  GÜNCEL

Şişe ve yumurtalı direnişe gaz bombalı cevap

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geceyarısı Okmeydanı'nda operasyon düzenledi.

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet polisi eşliğinde Okmeydanı'nda bulunan bir derneğe operasyon düzenledi. 9 kişi gözaltına alındı.

Şişli Okmeydanı, Piyalepaşa Caddesi'nde bulunan Gençlik Dernekleri Federasyonu'na saat 03.30 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Operasyon sırasında binanın kapısı açılmazken, şüpheliler pencerelere çıkarak "Baskılar bizi yıldıramaz" diye slogan attı. 

KAPI KOÇBAŞI İLE KIRILDI

Polis ekipleri önce binanın kapısını koçbaşı ile kırdı. Daha sonra içeride bulunanları etkisiz hale getirmek için gaz bombası kullandı. Bu sırtada çevik kuvvet ekipleri çevre sokaklarda geniş güvenlik önlemi aldı. 

POLİSE ŞİŞE VE YUMURTA ATTILAR

İçeridekiler polise yumurta ve su şişeleri fırlattı. Bütün uyarılara rağmen açılmayınca polis kapıyı kırarak içeri girdi. Uzun uğraşlar sonunda içeri giren polisler, lise ve üniversite öğrencisi 4 kadın 9 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar Adli Tıp Kurumu'ndaki sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.