BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.485,41
HABER /  GÜNCEL

Şırnak'tan kahreden bir haber daha! Şehitler var

ŞIRNAK 'ın İdil içesinden gelen son dakika haberlerine göre PKK'lılar saldırı düzenledi. İdil'den gelen sondakika haberlere göre 2 asker şehit oldu. İlçede çatışma sürüyor.

Abone ol

ŞIRNAK 'ın İdil ilçesinde son dakika şehit haberi geldi. Gelen haberler göre terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda 2 asker şehit oldu. 

Birçok şehirde olduğu gibi Şırnak'ta da terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor.

2 ASKER ŞEHİT OLDU, ÇATIŞMA SÜRÜYOR

Bugün yine Şırnak'tan acı haber geldi. Operasyonların da devam ettiği İdil'de bugün sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 2 asker şehit düştü. İlçede çatışmalar sürüyor.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

İlçede PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik güçlerince 18 Şubat'ta başlatılan "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" sürüyor.

MARDİN'DE DE 2 ŞEHİT VAR

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile bitişiğindeki lojmanlara saldırdı; 2 polis şehit olurken, polis ve lojmanlarda oturanlardan 14 kişi yaralandı.