BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,70
ALTIN 2.485,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şırnak’ta Habur Çayı'na uçan otomobildeki 3 kişilik aile yaşamını yitirdi

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

ŞIRNAK'ta Habur Çayı'na uçan otomobilde 3 kişilik aile hayattan koptu. Akşam meydana gelip sabah fark edilen kazada hayatını kaybedenlerden Serhat Ünal'ın uzman çavuş olduğu öğrenildi. Bebeğin cansız bedeninin taşındığı o anlar kahretti.

Abone ol

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde görev yapan uzman çavuş Serhat Ünal ve eşi Gülay Ünal, 3 yaşındaki çocuklarıyla beraber Mersin'den izin dönüşü yaptıkları sırada Taşarası köyü yakınlarına kaza geçirdi. Dün akşam saat 22.00 sularında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç metrelerce takla attıktan sonra ters dönüp Habur Çayına uçtu. Yoldan geçen başka kimsenin olmaması nedeni ile kaza fark edilmezken, araçta bulunan 3 kişinin de kendi imkanları ile bulundukları yerden çıkamadıkları öğrenildi.

Sabah saatlerinde Habur Çayında bir aracın olduğunu gören çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden 3 kişi, bulundukları yerden çıkarıldı. 3 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

"Bizler el birliğiyle 3 kişinin cansız bedenini çıkardık"

Köylülerden Tahir Ecer, haberi alır almaz olay yerine koştuklarını söyledi. Ecer, "Sabah bizim bir akrabamız Beytüşşebap’ a giderken aracın kaza yaptığını görmüş ve bizi aradı. Tüm köylerden buraya gelen yüzlerce vatandaş oldu. Her sene burada kazalar oluyor. Bizler el birliğiyle 3 kişinin cansız bedenini çıkardık. Çok üzüldük Allah ailelerine sabır versin" dedi.
Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, ters dönüp Habur Çayına uçan araçta bulunan Serhat Önal, eşi Gülay Önal ve ismi öğrenilemeyen bebeklerinin hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımı ile hayatını kaybedenlerin bedenleri araçtan çıkarıldı.

Olayda hayatını kaybedenler, otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, Serhat Önal'ın uzman çavuş olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.