BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  DÜNYA

Şırnak’ta ’Başbakan’ heyecanı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü Şerafettin Elçi Havalimanı’nın açılışı için Şırnak’a gelecek olması, vatandaşları heyecanlandırdı...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü Şerafettin Elçi Havalimanı’nın açılışı için Şırnak’a gelecek olması, vatandaşları heyecanlandırdı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birlik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü Şerafettin Elçi Havalimanı’nı açacağını söyledi. Başbakanın Şırnak’a gelmesinin kendilerine gurur vereceğini kaydeden Birlik, bölge halkının Başbakana olan teveccühünün, sevgisinin, sevdasının gün geçtikçe arttığını ifade etti.
Hacı Sakur adlı vatandaş ise, "Başbakanın buraya gelmesi bizi sevindirir. Çok güzel bir duygu. Şırnak Havalimanı’nın isminin Şerafettin Elçi olması daha güzel bir duyguydu. Bizim yörenin, bizim bölgenin ileri gelen bir Kürt siyasetçisi. O yüzden güzel bir duygu, sevindiriyor bizi ve Şırnak halkına güzel bir katkı sağlar, eminim buna" diye konuştu.
Şırnak’taki bilboardlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nın fotoğrafları asılmaya başlandı.
(İHA)