BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şırnaklı minik sporculara ödül

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen sportif aktivitelerde dereceye giren okullara kupaları verildi.

Abone ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen turnuvalarda ve resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen kupa törenine Silopi İlçe Milli Müdürü Metin Bayar, Şube Müdürleri Suat Birlik, Battal Açıkgöz ile Sait Uysal, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Futbol, kros, hentbol, basketbol, badminton, masa tenisi ve halkoyunları dallarında
dereceye giren okullara kupalarını Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar ve şube müdürleri verdi.

Şırnak bölgesinde düzenlenen turnuvalarda Silopi takımlarının büyük başarı elde ettiklerini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, başarıda en büyük payın beden öğretmenleri ve onlara her konuda destek veren okul müdürlerinin olduğunu ifade etti. Şırnak'ta yapılan turnuvalarda alınan başarının sadece bir okula mal edilemeyeceğini belirten Bayar, "Şırnak'ta yapılan sportif aktivelerde Silopi'de okuyan öğrenciler her zaman büyük başarı getiriyorlar. Bu öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bu yapılan faaliyetler öğrencilerimizin kişisel beceri ve zihinsel olarak olumlu etkiler yaratmaktadır.

Öğrencilerimiz ayrıca sportif başarılardan almış olduğu özgüvenle derslerine daha fazla çalışmaktadır. Bu anlamda her çeşit aktivelerde öğrencilerine en iyiyi veren öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tören sonunda sportif faaliyetlerde dereceye giren okullara Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, Şube Müdürleri Sait Uysal ve Suat Birlik tarafından birincilik, ikincilik ve üçüncülük kupaları verilirken, resim, şiir ve kompozisyonlarda dereceye giren öğrencilere Şube Müdürü Battal Açıkgöz saat hediye etti.