BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sinoplu Gençlerden Başkan Yazıcı’ya Anlamlı Hediye

Sinoplu Gençler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya üzerinde “Kardeşlerin Seninle” yazılı Sinopspor forması hediye etti.

Abone ol

Sinoplu Gençler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya üzerinde “Kardeşlerin Seninle”  yazılı Sinopspor forması hediye etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Başkan’la Kariyer Sohbetleri” kapsamında Sinoplu gençlerle bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Serhan Kural ve Turgut Özcan ile Sinop derneklerinin temsilcileri ve gençleri katıldı.

Dolu Dolu Yaşadığımız Zaman Büyürüz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gençlere toplumsal faaliyetlere katılması çağrısında bulundu. Gençlere ışık tutan açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı, “Çevresine duyarlı, sorunlarla ilgili, cemiyetlere katılan bir insan 90 yaşına da gelse 1 yaş büyümüş olur. 19-20 yaşında bir genç hiçbir şey yapmadan, hiçbir şey üretmeden, hiç kimseye bir iyiliği dokunmadan, bir cemiyet çalışması ortaya koymadan, bir toplumsal faaliyet yada toplum yararına bir işi ortaya koymadan yaşıyorsa bir yaş yaşlanmış olur. Dolu dolu yaşadığımız zaman büyürüz. Ben gençlerin cemiyetlerde, derneklerde, sosyal, kültürel, sportif alanda üretmesi gerektiğine, toplum yararına çalışmalara katılması gerektiğine inanıyorum.” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, onlarca proje ve hizmete karşılık yaptıkları en önemli çalışmanın toplumsal kaynaşmayı sağlamaya yönelik çalışmalar olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, toplantıda belediye çalışmalarına yönelik soruları da yanıtladı.

Sinoplular’dan Mesajlı Destek
Sinoplu Gençler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Serhan Kural ve Turgut Özcan’a ön tarafında “Kardeşlerin Seninle”, arka tarafında ise isimlerinin yazılı olduğu Sinopspor forması hediye etti.