BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.428,00
HABER /  GÜNCEL

Sinemada en utanç verici ölüm

Bundan daha kötü bir son olamazdı herhalde. Sinema salonunda verilen arada ışıklar yanınca herkes dehşet içinde kaldı

Abone ol

Erotik film izlerken masturbasyon yapan 51 yaşındaki H. Y., geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Sinema salonunun daha önce müstehcen filmler oynattığı için işlem yapıldığı ortaya çıktı.

FERMUARI AÇIKTI

Olay dün saat 15.30 sıralarında Adapazarı Atatürk Bulvarı'nda bulunan Fitaş Sineması'nda meydana geldi. "Kaçamak İlişkiler" ve "Şehvet Uçurumu" adlı erotik filmlerin oynandığı sinemada ikinci film için ışıklar yandığında arka koltukta oturanlar pantolon fermuarı açık bir kişinin koltukta hareketsiz olarak yattığını görünce durumu sinema işletmecilerine bildirdi.

KADIN GÖREVLİLER İÇERİ SOKULMADI

Sinema sahipleri koltuktaki adamın hareket etmediğini görünce hemen 112'yi aradı. Sinemaya gelen 112 ekibi adının 51 yaşındaki H. Y. olduğu belirlenen kişinin kalp krizi geçirerek öldüğünü belirledi. 112 ekibindeki kadın görevlilerin sinema salonundaki olay yerine girmelerine izin verilmedi.

Film izlerken kalp krizi geçirdiği belirlenen Düzce nüfusuna kayıtlı H. Y.'in cesedi Büyükşehir Belediyesi Sağlık Polikliniği'nden gelen doktorun ölüm raporu vermesinden sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölüm olayının yaşandığı Fitaş sineması daha önce porno film oynattığı gerekçesiyle polis tarafından işlem yapılmıştı.

SÜRÜCÜYÜ ÖYLE BİR KANDIRDI Kİ.. UYANIK HIRSIZ NASIL YAKALANDI?

[PAGE]

Sürücüye, ''Otobüsün yanıyor'' diyen zanlı, Hüseyin Keleş'in aşağıya inmesini fırsat bilerek otobüsü çalıştırıp kaçırdı, ama polis ekiplerine ykalanmaktan kurtulamadı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, sabaha karşı meydana gelen olayda, belediye otobüsü kaçırıldı.

Olay, sabah saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Hüseyin Keleş'in (37) kullandığı 35 CUN 97 plakalı, 568 sefer sayılı Evka-4-Bornova Metro hattı belediye otobüsü, Gençlik Caddesi'nde şoförü kandırılarak çalındı.

İddialara göre, Hüseyin Keleş'in kullandığı otobüsün önüne çıkan M.B. (49), aracı durdurdu. Sürücüye, ''Otobüsün yanıyor'' diyen zanlı, Keleş'in aşağıya inmesini fırsat bilerek otobüsü çalıştırıp kaçmaya başladı. Otobüsün kaçırılması şoför tarafından güvenlik güçlerine ihbar edildi.

İhbar üzerine polis ekipleri, belediye otobüsünü kaçıran zanlının peşine düştü. M.B, polislerin siren çalması ve ''Dur'' ikazlarına aldırmayarak yoluna devam etti.

Çaldığı otobüsle Sakarya Caddesi'nden yeni adliye binasının bulunduğu Manas Bulvarı'na dönen zanlı M.B, Ege-Mak üst geçit yakınlarında, yolu kesen ve peşine düşen ekipler tarafından durduruldu. Zanlı, etkisiz hale getirilerek yakalandı. Alkollü olduğu iddia edilen M.B, otobüsten indirildikten sonra ekip minibüsüne götürüldü. Polislere ve basın mensuplarını tekmelemeye çalışan M.B, götürüldüğü polis merkezinde gözlem altına alındı.

CEP TELEFONU ÇALAN HIRSIZA PİYANGO ÇIKTI. NASIL MI? HABERİN DEVAMINDA..

[PAGE]

Bursa'da bir evden para, cep telefonu ve kredi kartları çalındı. Hırsız, şifresi cep telefonunda kayıtlı kredi kartından 500 lira çekti.

B.A'nın merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Anadolu Sokak'taki evine, sabah erken saatlerde, açık bırakılan pencereden hırsız girdi.

Kimliği henüz belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar, evden, cep telefonu, nüfus cüzdanı, banka maaş kartı, kredi kartları ile yaklaşık 750 lira çalarak kaçtı.

Sabah uyandığında durumu fark eden B.A, kartlarının iptali için bankaları aradı. Ancak hırsızın, bu arada şifresi açık bırakılan cep telefonunda kayıtlı kredi kartından 500 lira çektiği anlaşıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

TAKSİCİNİN KAFASINA ÜÇ KURŞUN SIKTILAR

[PAGE]

Van'ın Muradiye ilçesinde bir taksici, kafasına üç kurşun sıkılarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, ilçede taksicilik yapan Ali Akkuş, dün iftar saatlerine yakın ilçenin Beydağı köyü ile Adaklı köyü arasında 65 LA 873 plakalı otomobilinin içinde kafasına 3 kurşun sıkılarak öldürülmüş olarak bulundu.

Taksicinin ailesi, dün iftar saatinde gelen bir telefon üzerine Ali Akkuş'un evden çıktığını ve cinayetin neden işlendiğine anlam veremediklerini söylediler.

Yetkililer, yapılan incelemede Ali Akkuş'un kafasına Kaleşnikof marka otomatik silahla üç kez ateş edildiği, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirttiler.