BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,83
HABER /  GÜNCEL

Sinem Yanmaz kimdir? Hamza Hamzaoğlu'nun asıl eşi...

Sinem Yanmaz ve Hamza Hamzaoğlu'nun evlilik dışı bir çocukları bulunuyor. Hamza Hamzaoğlu'nun eşi Nergiz Hamzaoğlu ise herşeyi biliyormuş. Peki Hamza Hazmaoğlu'nun eşi ve Sinem Yanmaz kimdir, işte evlilik dışı oğlu ve diğer çocukları.

Abone ol

Hamza Hamzaoğlu'nun Denizlispor medya sorumlusu Sinem Yanmaz'la beraberlik yaşadığı ve bu birliktelikten dünyaya gelen oğlunu da 5 yıl önce sessiz sedasız nüfusuna kaydettirdiği ortaya çıkmıştı. Hamza Hamzaoğlu'nun eşi Nergiz Hamzaoğlu da bu ilişkiden haberder çıkmıştı. Peki Sinem Yanmaz kimdir Hamza Hamzaoğlu'nun asıl eşi ve çocukları kimler?

Hamza Hamzaoğlu'nun yasak aşkı Sinem Yanmaz'ın yaptığı itirafla ortaya çıkmıştı. Sinem Yanmaz oğlu Eşref Çınar'ın babasının Hamza Hamzaoğlu olduğunu açıklamıştı. Hamza Hamzaoğlu'nun eşi Nergiz hamzaoğlu'nun da çocuktan haberdar olduğu ortaya çıkmıştı. Sinem Yanmaz ifşaları ile olay yaratmıştı.

Sinem Yanmaz oğlu Eşref Çınar'ın babasının Hamza Hamzaoğlu olduğunu şu sözlerle duyurmuştu: "İlk ağızdan net yazayım istedim. Beni tanıyanlar mizacım ve karakterimi bilir. Özüme, vicdanıma ters vuku bulan bu olayı tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermek artık ruhen özgürlüğüm olacaktır. Hamza Hamzaoglu’nun oğlu Eşref Çınar Hamzaoglu’nun annesiyim.

-Oğlumun, annesi ve babası tarafından 5 yıldır meşrulaştırılamayışının sebebi Hamza Bey’in ailesi, çevresi, kariyeri, kişisel menfaatleri doğrultusunda sevgi ve saygı bağı ile şahsimin fedakarlığı idi. Bu yönde kendisinin doğru zamanı tarafımdan sabırla beklenmiş, oğlum ve benim hayatımızdan önce Hamza Bey’in öncelikleri gelmiştir. Ancak oğlum ve benim hayatım üzerine fütursuzca söylediği yalanının gün yüzüne çıkmasıyla hem kadın, hem anne olarak bunca yıllık gizli hayat mücadelesi ve hem oğlum hem kendi hayatımdan verdiğim fedakarlığın koca bir yalan uğruna olduğunun taze idraki ve acı tecrübesini yaşamaktayız.


Hamza Hamzaoğlu'nun eşi Nergiz Hamzaoğlu : Hamza Hamzaoğlu yasak aşk yaşadığı dönemde kamuoyuna eşi Nergiz Hamzaoğlu ile mutluluk pozları veriyordu. Hamza Hamzaoğlu ile karısı Nergiz Hamzaoğlu'nun biri kız biri erkek 2 çocukları bulunuyor. Sinem Yanmaz'ın ifşası ile Nergiz Hamzaoğlu'nun hem ilişkiden hem de evlilik dışı çocuktan haberdar olduğu ortaya çıkmıştı.


Sinem Yanmaz bu durumu şu sözlerle ifşa etmişti: "Hamza Hamzaoğlu benden ve oğlumdan, eşinin haberdar olmadığını, kariyerinin zarar görmemesi için yıllarca yalanlarla beni susturmuş. Meğerse eşinin haberi varmış ve oğlumla o da görüşüyormuş. Sonunda Hamzaoğlu, oğlumdan eşinin haberdar olduğunu kendisi bana itiraf etti." (Fotoğraftakiler : Hamza Hamzaoğlu ve eşi Nergiz Hamzaoğlu ile kızı ve oğlu)