BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sincan Belediyesinden çiftçilere destek

Sincan Belediyesinin desteği ile Ankaralı çiftçiler Konya Tarım Fuarına çıkarma yaptı.

Abone ol

Tarım sektörünün devlerinin buluştuğu Konya 8. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarına Ankaralı çiftçiler çıkarma yaptı.

Ankara’daki Ziraat odalarına üye çiftçiler Sincan Belediyesi’nin desteğiyle Konya’daki fuara katıldı.

Tarım sektörünün en önemli fuarında stantları gezen Ankaralı çiftçiler üretimde son teknolojik gelişmeleri yerinde görme ve bilgi alma imkanı buldu.

Geçtiğimiz günlerde Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret ederek Ankaralı çiftçilerin Konya’daki fuara katılmak istediklerini belirten Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Gülmez, Başkan Tuna’dan destek sözü almıştı. Bu çerçevede Ankara’daki Ziraat Odalarına üye onlarca çiftçi Sincan Belediyesi’nce Konya’daki fuara gönderildi.

Toplumun her kesiminden gelen taleplere eşit şekilde yanıt verdiklerini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; Sincan Ziraat Odamız ile iş birliği içinde düzenlediğimiz bu organizasyonun çiftçilerimiz ve Ankara için hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Gülmez de; belediyemiz ile her zaman ahenk içinde çalışıyoruz diyerek, verdiği desteklerden dolayı başkan Tuna’ya teşekkür etti.