BIST 10.793
DOLAR 32,20
EURO 34,80
ALTIN 2.409,16
HABER /  EKONOMİ

Sinbodan mini ekmek makinesi

SİNBO, küçük somun ekmek hazırlamak isteyenlere yeni mini ekmek makinesiyle keyifli bir seçenek getiriyor.

Abone ol

Türk tüketicisine sunduğu ekmek makineleriyle evde ekmek yapmayı, dünyanın en kolay işi haline getiren SİNBO, bu kez de daha küçük somun ekmek hazırlamak isteyenlere yeni mini ekmek makinesiyle keyifli bir seçenek getiriyor. Yeri dar olanlar, bekarlar, ekmeği daha az tüketenler, farklı türde ekmek pişirmek isteyenler, diyet yapanlar veya hijyen kaygısı taşıyanlar için ideal olan SİNBO Mini Ekmek Makinesi ile ekmeğin yanı sıra kek, reçel ve marmelat da hazırlanabiliyor.

Ekmek yapmak hiç bu kadar kolay olmadı. Küçük somun hazırlamaya yönelik SİNBO Mini Ekmek Makinesi’ne malzemeler koyuluyor, menüden program seçiliyor ve ekmek pişiriliyor. Ekmek yapımındaki zor ve karmaşık işlemlerin tümü bu makine ile ortadan kaldırılıyor. 5 programlı makineyle 500 gramlık ekmek yapılabiliyor. Ekmek yapma makinelerinde geniş bir seçenek sunan SİNBO’nun diğer makineleri daha büyük ekmek haznelerine sahipken, mini ekmek yapma makinesi, daha küçük ekmek arzulayanlar, yalnız yaşıyanlar veya daha az ekmek tüketenler için ideal bir alternatif oluşturuyor.

SİNBO Ekmek Makinesi ile neler yapılabilir?
Beyaz ekmek, buğday, kepekli, tahıllı ekmek, kuru üzümlü ekmek, çikolatalı ekmek, karışık meyveli somun, sandviç ekmeği, pizza tabanı, karışık meyveli kek, çaylı, havuçlu, limonlu kek ile portakal marmeladı, ahududu ve elma reçeli, ekmek yapma makinesiyle yapılabileceklerin sadece bir bölümü. Hangi ekmeğin nasıl yapılabileceği ve hangi malzemenin ne kadar kullanılması gerektiği, ürünle birlikte verilen tariflerde ayrıntılı şekilde anlatılıyor. Farklı ekmekler yemek isteyenler, diyet yapanlar, dışarıda satılan ekmeklerle ilgili hijyen kaygısı taşıyanlar, tahıl ürünleri yemekte zorlanan Çölyak hastaları ya da sabahları sadece mis kokulu kendi ekmeğinin tadına varmak isteyenler için ekmek makinesi son derece uygun. Otomatik ayarıyla akşamdan malzemesi konularak programlanan makine, sabah uyanıldığında taptaze ekmek sunuyor. İki yıllık garantisi bulunan SİNBO Mini Ekmek Makinesi SBM-4706, Migros’lar ve Türkiye’nin önde gelen market ve mağazalarında 79 YTL’lik fiyata satılıyor.

SİNBO Ekmek Makinesi SBM 4706’nın özellikleri:

• 500gr somun büyüklüğü • 60 dakikalık sıcak tutma fonksiyonu
• Led ışıkları ile seçilen program takibi • Yapışmaz yüzeyli tava ve yoğurma bıçağı
• Çıkarılabilir pişirme tavası • Kaymaz ayaklar
• Ölçü kabı ve kaşıkları • 2 yıl garantili
• “Menü” ve “Start/Stop” butonları ile pratik kullanım
• 5 farklı program seçimi (Normal, kepekli, hızlı, hamur ve fırınlama)
Fiyatı: 79 YTL