BIST 9.892
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.461,43
HABER /  GÜNCEL

Sinan Oğan çıldırdı Ahmet Hakan'a olay cevap

Ahmet Hakan bugünkü "Bak Suriyeliler evine dönüyor Sinan Oğan" başlıklı yazısı ile şimşekleri üzerine çekti. Sinan Oğan twitter üzerinden Ahmet Hakan'ı bombaladı. İşte tacizden tecavüze şok yanıtlar.

Abone ol

SURİYE'liler geri dönsün diye yazan Ahmet Hakan ile Sinan Oğan fena kapıştı. Ahmet Hakan bugün köşesinden Sinan Oğan'a vurdu. Sinan Oğan da yanıtını twitter üzerinden zehir zemberek satırlarla verdi.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Sinan Oğan, Ahmet Hakan’a “Eğer sende zerre kadar vicdan, yürek, gazetecilik ahlakı var ise Suriyeliler konusunda söylediklerimi çarpıtmazsın" diye seslendi.

Ahmet Hakan, Sinan Oğan için neler yazdı?

İşte Sinan Oğan'ın satırları;

-“Vicdanlıysan @ahmethc "Kadın, çocuk, yaşlı" başımızın üstüne, savaşma kabiliyeti olanları sahillerden toplayıp gönderelim” dediğimi yazarsın.

-*Eğer iktidardan korkmuyorsanız, bizim söyleyeceklerimizi duyacak cesaretiniz var ise @ahmethc hazırla en zor sorularını çıkar ekrana sor!

-Cumhurbaşkanı Erdoğan bile bu hadisenin münferit bir sapıklık olduğunu söylediği halde sendeki bu kraldan çok kralcılık nedir @ahmethc

-*Cinayeti işleyen sapıkların bu ilk icraatları değilmiş. Daha önce de engelli bir kadına tecavüze yeltenirken kimden etkilenmişler @ahmethc

-Türkiye'de bu kadar taciz, tecavüz, cinayet suçu işleyen Suriyeliler senden mi etkileniyor @ahmethc cevap ver!

-*Ensar Vakfı'nda 45 çocuğa tecavüz eden sapıklar kimden etkilendi @ahmethc Hadi bunları da yaz. Varsa cesaretin...

-Biz seni dürüst, vicdanlı bilirdik @ahmethc üç beş sosyal medya yorumuna bakıp köşenden cevap yapıştıracak kadar dolduruşa hangi ara geldin?

-Hadi bunlardı da yaz @ahmethc iktidara geleceğiz, kadın, çocuk, yaşlı, engelli başımızın üstüne ama eli silah tutanları geri göndereceğiz.

-Öyle arkana gazetelerini tvlerini alıp sözlerimi çarpıtmayacaksın @ahmethc varsa yüreğin istediğin platformda çıkacaksın karşıma göreceğiz!

*Gazeteler elimin altında, tvler arkamda kaçak güreşirim dersen de bizim de arkamızda Türk milleti var, sosyal medyadan sana cevabı verirler!

Sahilde kadın dikizleyen, nargile fokurdatan Suriyeliler eğer Türkiye'de bir olaya karışırsa sorumlusu sen ve senin gibilerdir @ahmethc

*Sinan Oğan Meral Akşener, Koray Aydın ve Ümit Özdağ yasaklı olduğu için değil, reytingi olmadığı için çıkarmıyoruz Tv'ye de @ahmethc hadi!

Geçtiğimiz yıl ziyaret ettiğimiz ve yardımda bulunduğumuz mülteci kampları @ahmethc karşı olduğumuz bu garibanlar değil sahildeki Tosunlar!

*Yanlış Suriye ve mülteci politikasını eleştirmek, sahillerdeki Suriyeli Tosun işgaline ses çıkarmak nefreti körüklemek mi? @ahmethc

Ben şahsen kamplardaki Suriyelilere, kadın çocuk yaşlı mültecilere çok sayıda yardımı organize ettim. Sen ne yaptın @ahmethc

*AKP vekillerine sordum ÇIT yok. Sana ve patronuna soruyorum. Kaç mülteci kampına gittiniz, kaç yetim Suriyeliyi evlat edindiniz @ahmethc

Bir gazeteci için bundan iyi fırsat olamaz. En zor solularınla çık karşıma. Cevapları tüm Türk milleti öğrensin @ahmethc Hodri Meydan!"