BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Sinan Engin yine kızdırdı

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Brezilyalı Bobo'ya destek verdi. Ancak sözleri Fenerbahçelileri kızdıracak.

Abone ol Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe’nin yeni transferi Daniel Güiza'ya da gönedermede bulunarak, Brezilyalı Bobo’nun İspanyol futbolcudan 3 gömlek üstün olduğunu idda etti.  

Engin, transfer söylentileri nedeniyle istenilenden uzak bir performans gösteren Bobo'nun yeni sezonda takımı sırtlayacağını söyledi.  .

Telefon aracılığıyla NTV Spor Servisi'nden Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtlayan Sinan Engin, siyah-beyazlıların sezon başı kampında isteksiz görüntüsü ile dikkat çeken Brezilyalı Bobo'ya sahip çıktı.

Menajerlerin sürekli Brezilyalı futbolcunun aklını karıştırmaya çalıştığını söyleyen Engin, Brezilyalı yıldızın kesinlikle Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini ve kendilerine yeni sezonda bambaşka bir Bobo izlettireceğinin sözünü verdiğini söyledi.

Güiza’nın da iyi bir futbolcunu olduğunu, fakat Bobo kadar aktif bir golcü olmadığını savunan Sinan Engin, Bobo'nun bu sezon geçtiğimiz sezon yaptığı hataları tekrarlamayarak yeniden Beşiktaşlı taraftarların yıldızı olacağını belirtti.

Engin, basında çıkan transfer haberlerini de yalanlayarak, transferi kapattıklarını açıkladı.