BIST 10.176
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.401,00
HABER /  MAGAZİN

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin kimdir korkuç kaza

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin kimdir? Dün gece Beşiktaş'ta kaza yapan ve bie polisi şehit eden Rüzgar Çetin kaç yaşındadır ve ne iş yapmaktadır? İşte Rüzgar Çeti fırtınalı hayatı.

Abone ol

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır. Daha önce birçok vukuatı bulunan ünlü yönetmenin oğlu Rüzgar Çetin dün gece de Beşiktaş'ta kaza yaparak bir polis memurunu şehit etti.

SİNAN ÇETİN'İN OĞLU RÜZGAR ÇETİN KİMDİR?

Sinan Çetin'in 4 oğlundan biri olan Rüzgar Çetin, 1985'te doğdu. Bir dönem oyunculuk yapacağı iddialarıyla gündeme geldi. Ancak"Oyunculuk bana göre değil" diyen Rüzgar Çetin, emlakçılık sektöründe faaliyet gösteren bir şirket kurdu. Rüzgar Çetin, emlakçılığı öğrenince Cihangir'de çok sayıda emlağı olan babasının emlaklarını yönetiyor.

DAHA ÖNCE DE BİR ÇOK KEZ OLAY OLMUŞTUGece hayatıyla tanınan ve karıştığı kavgalarla sık sık gündeme gelen Rüzgar Çetin, hareketli gece hayatıyla biliniyordu. Bir dönem ruhsatsız silah taşımaktan da hakim karşısına çıkan Rüzgar Çetin, kendi grubundan bir arkadaşıyla ettiği kavgayla da gündeme gelmişti.Öfkesini yenemeyen Sinan Çetin'in kavga sırasında sağ elinde muşta olduğu gözlerden kaçmamıştı. 31 yaşındaki Rüzgar Çetin, 2012 yılında komşularını darp ettiği haberiyle gündeme gelmişti. Basında çıkan haberlere göre; Sinan Çetin’in İstanbul Beyoğlu’ndaki Plato Film isimli işyerinde gece 01.00 sıralarında çalınan müzikten rahatsız olan komşulardan Onur Karaca, Rüzgar Çetin’e müziği kısmasını söyledi. İlerleyen saatlerde müziğin yüksek düzeyde devam etmesi üzerine Karaca ve Sinan Çetin’in oğulları Rafael İndiana Cemil Çetin, Orfeo Sinan Çetin ile Rüzgar Çetin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay polise taşındı. Karaca, Rüzgar Çetin’in de 10 kişi ile birlikte kendisini darp ettiğini anlatarak şikayetçi oldu. Rüzgar Çetin, kendilerinin de şikâyetçi olduğunu ifade etti. Savcılık olayla ilgili olarak taraflar hakkında soruşturma başlattı. Savcılık, Rafael İndiana Cemil Çetin, Orfeo Sinan Çetin ve Rüzgar Çetin hakkında ‘kasten yaralama’ suçundan 5 yıla kadar hapis istedi.