BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Sinan Çetin'in başı oğlu ile dertte!

Sinan Çetin'in davacı olduğu mekanda sorun çıkaran oğlu bakın neye sığınarak mekan bastı.

Abone ol

Ünlü yönetmenin oğlu babasının davalık olduğu gece kulübunu bastığı iddia ediliyor

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgâr Çetin’in (25), babasının 7 ay önce tahliye davası açtığı kiracısının işlettiği gece kulübünü bastığı öne sürüldü.

İddiaya göre; Sinan Çetin, İstanbul Beyoğlu Asmalımescit’te sahibi olduğu binayı, 4 yıl önce Celal Edebali’ye kiraya verdi. Celal Edebali de buraya “Tünel 23” adlı bir eğlence kulübü açtı. Ancak Sinan Çetin, kiracısına 7 ay önce tahliye davası açtı. Yine iddiaya göre; dava sürerken ünlü yönetmenin oğlu Rüzgâr Çetin, geçtiğimiz hafta gece kulübüne giderek masa ve sandalyeleri dağıttı. Çetin’in “Ben Sinan Çetin’in oğluyum; burayı boşaltın” diye bağırdığı öne sürüldü. İşletme Müdürü Sadık Çiçek ise olay nedeniyle Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikâyette bulundu.

‘O TEHDİT ETTİ’

Polis, Sadık Çiçek ile Rüzgâr Çetin’i Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. İkili birbirinden şikâyetçi oldu. İşletme Müdürü Sadık Çiçek’in “Bizi tehdit etti. Masa ve sandalyelerimize el koyacağını söyleyip, taşkınlık yaptı” dediği öğrenilirken; suçlamayı kabul etmeyen Rüzgâr Çetin’in ise “Asıl o beni tehdit etti. ‘Buraya bir daha gelirsen seni buraya gömerim’ dedi” diye konuştuğu belirtildi.