BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.394,60
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Simav'ın en temiz sokağı belli oldu

Simav Belediyesi'nin başlatmış olduğu "En Temiz Sokak Bizim Sokak" kampanyası sonuçlanırken, en temiz sokak Cuma Mahallesi Lale Sokak seçildi.

Abone ol

Kütahya’nın Simav Belediyesi'nin başlatmış olduğu "En Temiz Sokak Bizim Sokak" kampanyası sonuçlanırken, en temiz sokak Cuma Mahallesi Lale Sokak seçildi.

Aralarında TEMA Simav Gönüllü Sorumlusu Ömer Önder’in de yer aldığı belediye bünyesinde kurulan bir komisyon ilçede incelemelerde bulunarak en temiz sokağı belirledi. Yapılan denetlemelerde, en temiz sokağın Cuma Mahallesi Lale Sokak olduğu tespit edildi.

En temiz sokağın kendi mahallelerinden seçilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Cuma Mahallesi Muhtarı İlhan Bozatlı, Simav Belediyesi'nin temizlik konusundaki hassasiyetini takdirle karşıladığını söyledi. Bozatlı, "Belediye başkanımız göreve geldiği günden bu yana, temizlik konusunda büyük bir hassasiyet göstererek, şehrin her karışını pırıl pırıl yaptı. Bizler de sokak ve caddelerimizi temizleyip belediyemizin başlatmış olduğu bu güzel kampanyaya bir nebze olsun katkıda bulunmak istedik. Başkanımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı minnettarız" dedi.

Simav Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Eraş, en temiz sokağı belirlemede zorlandıklarını ifade ederek, mahalle halkına temizlik seti hediye edeceklerini söyledi. Belediye Başkanı Kasım Karahan, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarına yardımcı olmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “ Simavlı hemşerilerimizde var olan çevre ve doğa bilincini daha yukarılara taşımak amacıyla ilk kez düzenlediğimiz bu yarışmayı her ay tekrarlamak istiyoruz. Bu tür yarışmalar Simav’ın günlük yaşamını etkileyecek önemli faaliyetlerdir. Çok daha iyisine layık olan kentimizi hep beraber daha ileriye taşımanın gayreti içersindeyiz. Vatandaşlarımızı düzenlediğimiz kampanya ve yarışmalara katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.