BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,67
ALTIN 2.410,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Silvanlı öğrenciler kitap bekliyor

Silvan ilçesinde "Bir kitap da sizden" kampanyası başlatılırken ilköğretim öğrencileri kütüphanelerine kitap bekliyorlar.

Abone ol

Silvan ilçesi Selhaddini Eyyubi İlköğretim Okulu'nda öğrenciler, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan kütüphane için başlatılan kitap kampanyasıyla her kesimden kitap beklediklerini belirtti.

Selhaddini Eyyubi İlköğretim Okulu Aile Birlik Başkanı Adnan Eren de okulun yeni bir teknik donanım ve kitap yardımına ihtiyacının olduğunu vurguladı. Eren, "Okulumuz yeni bir okul, çevre köylerde gelen öğrencilerimiz var. Bizde en güzel şekilde onlara eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle okulumuz ihtiyacı
Bilgisayar, tepegöz, teknik donanım. Okulumuz bünyesinde açtığımız kütüphanenin dolapları Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapıldı. Çevremizdeki kaynaklardan bir kısım kitap temin ettik. Ancak bu kitaplar kütüphanemiz için yeterli değil. Biz de okul Aile Birliği olarak kitap kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Tüm duyarlı ve hayırsever insanlarımızdan kitap kampanyasına destek vermelerini istiyoruz. 'Bir kitap da sizden' diyerek kampanyamızı başlatmış bulunmaktayız" şeklinde konuştu.