BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,04
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Iraklı golcüler Beykoz'da kampta

Özbekistan'da ay sonunda yapılacak olan Asya Şampiyonası öncesi Irak Milli Takımı kamp için Beykoz'u tercih etti.

Abone ol

Asya Şampiyonası ve FIFA U-17 Dünya Şampiyonası’na hazırlık çalışmaları kapsamında Riva’da bulunan Irak Futbol takımı adına Irak Futbol Federasyonu yetkilileri Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti.

Ekim ayı sonunda Özbekistan’da yapılacak Asya Şampiyonası’nda Çin, Bangladeş ve Dubai ile aynı grupta yer alan Irak Futbol takımı, hazırlık çalışmalarını Beykoz Riva’da sürdürüyor. Şampiyonada oldukça iddalı olan Iraklıları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek makamında ağırladı.

Irak’ta süren çatışmalar nedeniyle güvenceleri olmadığı için FIFA tarafından Beykoz Riva’da kamp yapması uygun görülen Irak Futbol Federasyonu yetkilileri Beykoz Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile birlikte gerçekleştirdikleri, Başkan Yücel Çelikbilek’i ziyaretlerinde ilçemizde bulunmaktan ve kendilerine gösterilen misafirperverlikten oldukça memnun olduklarını belirttiler. Beykoz Belediyesi’nin kendilerine konaklama, ulaşım ve çeşitli lojistik destekler sağladığı ifade eden Federasyon yetkilisi Hasan Midhat Muhammed, Başkan Çelikbilek’e minnettar olduklarını kaydederek “İlçenizin temiz havası, tarihi ve doğal güzellikleri içinde gerçekleştirdiğimiz kamp bizlere önemli katkılar sağladı. Yardımseverliğiniz ve desteğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Tarihe karşı sorumluyuz

Başkan Yücel Çelikbilek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Irak U-17 Futbol Takımı’na katılacağı turnuvalarda başarılar diledi. Türk – Irak dostluğunun daimi olduğunu da hatırlatan Başkan Çelikbilek, “Birbirimize destek olmak tarihe karşı sorumluluğumuzdur.” dedi.

Ziyaret sonunda Iraklılar tarafından Başkan Çelikbilek’e bir plaket takdim edildi.