BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Silopide 25 kilo patlayıcı

Silopi'de felaketin eşiğinden dönüldü. Tam 25 kilo amonyum nitrat ele geçirildi.

Abone ol

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde teröristlerin taciz ateşiyle bir güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi. Silopi'de de 25 kilo amonyum nitrat imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi dağlık arazi kesiminde dün saat 16.15 sıralarında bir grup terör örgütü mensubu tarafından güvenlik güçlerine yönelik taciz ateşi açıldı.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine teröristler kaçarken, ilk ateşten bir güvenlik görevlisi yaralandı.Siirt'in dağlık arazi kesiminde terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış patlayıcı dün sabah 07.45'te patladı, herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

25 KİLO PATLAYICI BULUNDU

Şırnak'ın Silopi ilçesinde dün saat 06.00 sıralarında yol ve mayın kontrolünde terör örgütü mensuplarınca asfalt yolun kenarına tuzaklanmış 25 kilogram amonyum nitrat kullanılarak hazırlanmış patlayıcı madde bulundu. Patlayıcı imha edildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesi dağlık arazi kesiminde terör örgütü mensuplarınca kullanılan iki sığınak içerisinde de muhtelif giyim ve yaşam malzemesi ele geçirildi.