BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
HABER /  GÜNCEL

Silivri'deki katil köpekler kamerada!

Silivri'de daha önce de bir çocuğa saldırdığı iddia edilen köpekler bu kez güvenlik görevlisini parçaladı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Abone ol
Silivri'de fabrika bahçesinde tutulan 5 katil köpeğin, güvenlik görevlisine saldırdığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte insanın tüylerini ürperten köpeklerin korkunç saldırısı ve o anda yaşananlar;

İstanbul Silivri'de bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan Samet Çelik, göreve başladığı ilk gün fabrikada bulunan 5 Alman kurdunun saldırısına uğradı. Köpeklerin saldırısıyla ağır yaralanan Çelik, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıb.

KATİL KÖPEKLER KAMERADA
 
Henüz 23 yaşında olan ve evli olduğu belirtilen Çelik'in ölümüne neden olan saldırı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilmiş. Mahkemeye delil olarak sunulan görüntülerde, devriye görevine çıkan Çelik'in, köpeklerin üzerine gelmesi üzerine korkup kaçtığı; ancak kulübeye giremeden düştüğü görülüyor.

YERE DÜŞTÜĞÜNDE SALDIRDILAR

Güvenlik görevlileri için yapılan kulubüye bir kaç adım uzakta gerçekleşen olayda, 5 Alman kurdu yere düşen güvenlik görevlisine saldırıyor. Elbiseleri paramparça olan görevli, saldırıdan dakikalar sonra yerden kalkmayı başarıyor ve kulubüye sığınıyor.

İşte o dehşet dakikaları;