BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  DÜNYA

Şile yolunda kaza: 3 yaralı

Şile yolu Çekmeköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kazanın, otomobillerden birinin aşırı hız nedeniyle v...

Abone ol

Şile yolu Çekmeköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kazanın, otomobillerden birinin aşırı hız nedeniyle virajı alamamasından kaynaklandığı iddia edildi.
Kaza, saat 15.30 sıralarında Şile yolu Çekmeköy mevkii Üsküdar istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erol Ok, yanına oğlu Anıl’ı da alarak 34 GH 5426 plakalı servis minibüsüyle Şile yolundan Ümraniye’ye doğru yola çıktı. İddiaya göre, Çekmeköy mevkiine geldiğinde, sol şeritte 34 EV 7755 plakalı otomobiliyle seyreden Ünsal M., aşırı hız nedeniyle virajı alamadı. Savrulan otomobil Ok’un kullandığı minibüse çarptıktan sonra bariyerlere girdi. Ok’un minibüsü de çarpmanın etkisiyle sağa savrularak Harun Kaya’nın kullandığı 34 JJ 0123 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrasında Erol Ok ağır yaralanırken, Ünsal M. de otomobil içerisinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Erol Ok ve oğlu Anıl’ı ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İtfaiye ekipleri de kısa süreli bir çalışmanın ardından Ünsal M.’yi sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ünsal M., ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

KAZA SONRASI TRAFİKTE YOĞUNLUK OLUŞTU
Kaza nedeniyle Şile Yolu’nda Üsküdar istikametinde trafik yoğunluğu oluşurken, kazaya karışan araç sürücülerinden Harun Kaya, sağ şeritte ağır ağır ilerlediğini ifade ederek “Otomobil hızlı geliyordu. Virajı alamayarak hakimiyetini kaybetti. Sonra minibüse çarptı. Minibüs de beni sıkıştırarak bariyerlere soktu. Minibüs ters dönerek bariyerlere girdi. Otomobil de yukarı doğru savruldu ve bariyerlere girdi. Anlık bir olaydı. Minibüste 2 kişi vardı. Biri ağır yaralıydı” şeklinde konuştu.
(İHA)