BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Sahaya isminin verilmesini istemedi

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Perşembe Yaylası’ndaki şenlik alanına isminin verilmesi kararının ertelenmesini ...

Abone ol

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Perşembe Yaylası’ndaki şenlik alanına isminin verilmesi kararının ertelenmesini istedi.
Ordu’nun Aybastı İlçe Belediye Meclisi’nin Perşembe Yaylası’nda bulunan şenlik alanına, “İdris Naim Şahin Yağlı Güreş Sahası” ismi verilmesiyle ilgili eski İçişleri Bakanı Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, basın açıklamasında bulundu. Aybastı Belediye Meclisi’nin oybirliğiyle aldığı bir karar olduğunu belirten İdris Naim Şahin, “Belediye Meclisinizin 02.07.2013 gün ve 34 sayılı Kararı ile Perşembe Yaylası’nda bulunan belediye şenlik alanına, ismimin geçtiği ‘İdris Naim Şahin Yağlı Güreş Sahası’ adının verildiğini öğrendim. Gerekçesi herkes tarafından anlaşılan ve oybirliği ile alınmış bu karara saygı duyuyor ve belediye meclisinin tüm üyelerine içtenlikle teşekkür ediyorum. Şahsımın doğrudan ya da dolaylı herhangi bir isteği veya beklentisi olmaksızın belediye meclisimizin oybirliği ile almış olduğu karara saygı gösterilmesi gerekirken, bu karar üzerine siyasi nezaket ve insani değer ve duyarlılıkla bağdaşmayan bazı değerlendirmelerin yapıldığına muttali oldum. Bu durumun, şahsımdan ziyade belediye tüzel kişiliğini ve karar organı belediye meclisimizin değerli üyelerini üzdüğüne inanmaktayım. Hayatımın boyunca güzel ilimizin ve ülkemizin kalkınması ve güzelleşmesi, insanımızın huzuru ve mutluluğu için çaba içinde oldum. Bu çabanın devam etmesini diliyorum. Çeşitli nedenlerle yüzlerce tesise veya faaliyete ismimin verilmesi önerisinin hiçbirisini kabul etmedim. İsim ve şöhret meraklısı olmadım. Bu nedenlerle belediye meclisimizin kararlarını uygulamak durumunda olan Belediye Başkanlığınızdan, ismimin geçtiği bahse konu meclis kararının uygulamasının milletvekilliliği görevimin bitimine kadar ertelenmesini ve milletvekilliliği görevimin bitiminden sonra bu konunun belediye meclisinde yeniden değerlendirilmesini arzu ve talep etmekteyim.”
(İHA)