BIST 9.773
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.456,43
HABER /  MAGAZİN

Sıla'nın ifadesi Ahmet Kural böbreklerimi tekmeledi kafama vurdu

Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığını ifşa eden Sıla Gençoğlu bugün görülen ilk duruşmada verdiği ifadede olayın detaylarını aktardı.

Abone ol

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan dayak olayına ilişkin ilk duruşma bugün görülüyor. Duruşmada ilk olarak Ahmet Kural ifade verdi. Sıla ise ifadesi sırasında iş adamı Okan Can Yantır ile birlikte olduğunu itiraf etti.

Ahmet Kural'ın iddiasına göre; Sıla, kavganın yaşandığı gece ünlü oyuncuyla ayrı oldukları dönemde Okan Can Yantır'la birlikte olduğunu açıklamıştı. 

Olay günü Ahmet Kural'ın ailesiyle beraber güzel vakit geçirdiklerini belirten Sıla Gençoğlu ise ifadesinde şunları söyledi:

-"Sonra eve geçtik. Ancak kurtulamadığım soru geldi. Okan Can Yantır'a dair soru. Alkolün etkisiyle olmalı. Sonra bana 'git evden defol' vs. dedi. Bir saat boyunca evden kurtulmaya çalıştım. Kötü bir kabus gibiydi. 'Git burdan seni gebertirim' dedi.

-Kafamı duvarlara vurdu. Yere düştüm. Kafamı ve böbreklerimi tekmeledi. Bana aileme küfürler etti. 'Çok sevdiğin baban kollarında ölsün' dedi. 'o… sen' dedi. Bir şekilde şoförümü aramayı başardım. Peşimden gelmedi. Şikayetçiyim"

İDDİANAME

İddianamede sanık Ahmet Kural ile 5 tanığın ifadesine yer verilmişti. Sıla'nın doktor raporunun İstanbulAdli Tıp Şube Müdürlüğünce incelendiği ve yaralamanın basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette yaralanma olduğu anlaşıldığı iddianamede yer almıştı.

Ahmet Kural'ın, Sıla ile aralarında bir tartışmanın yaşandığını kabul ettiği belirtilen iddianamede, "Sıla'nın evden gitmesini istemem üzerine seslerimizi yükselttik. Fakat tehdit etmedim. Alkollüydük. Birbirimizi kollarından tutarak sarstık. Tartışma 15 dakika sürdü. Birkaç kere yere düştük. Sakinleştikten sonra Sıla evden ayrılırken 'Seni bitireceğim Ahmet' dedi" şeklindeki ifadesine de yer verilmişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Sıla ve Ahmet Kural'ın ifadesi bomba! Sıla'ya tuhaf regl sorusu
Foto Galeri Sıla ve Ahmet Kural'ın ifadesi bomba! Sıla'ya tuhaf regl sorusu Galeriye Gözat