BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
HABER /  MAGAZİN

Ahmet Kural'ın geliri ne kadar Sıla ile adliyede yüzleşti işte ifadesi

Ahmet Kural - Sıla Gençoğlu davasının ilk duruşması başlarken ikili olay sonrasında ilk kez adliyede yüzyüze geldi. Ahmet Kural'a geliri sorulunca bakın ne yanıt verdi.

Abone ol

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu, aralarında yaşanan ‘darp’ iddiası nedeniyle bugün hakim karşısına çıktı. Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne davalı sıfatıyla ilk olarak Ahmet Kural avukatıyla birlikte giriş yaptı. Davacı Sıla Gençoğlu da avukatıyla birlikte duruşmaya katılmak için adliyeye geldi.

Duruşma salonunda ilk olarak kimlik tespiti yapıldı. Ahmet Kural eğitim durumunu yüksek lisans olarak beyan etti. Aylık gelirinin ne kadar olduğu sorusuna Ahmet Kural, 50 bin TL yanıtını verdi. Ahmet Kural sinema ve filmi projelerinde yer aldığı zaman ise yıllık 2,5 milyon TL kazandığını söyledi. Sıla Gençoğlu’na ise geliri sorulmadı.

Ahmet Kural'ın daha önce savcıya verdiği savunması şöyleydi:
2017 Mayıs ayında güzel bir ilişkiye başladık. Birlikteliğimiz sırasında aramızda kültür farkından dolayı anlaşmazlıklarımız olurdu. Müşteki ile arkadaşlarıma ve İnançlarıma yönelik saygısızlığı nedeniyle ayrıldık.

Bir hafta içinde kendisi Okan isimli denilen biriyle beraber olduğuna dair duyumlar oldu. Bu benim ağırıma gitti. Kendim mahremiyete biraz önem veriyorum. Olay basında da yer aldı. Sonrasında 6 Mayıs'ta kendisi bana dön diye mesaj attı. Cevap vermedim. 16 Mayıs'ta teyzesi mesaj attı. Sıla'nın Okan ile bir alakası yokmuş dedi. Ben ise ayrılma nedenimiz bu değil diyerek telefonu kapattım. Araya ortak arkadaşlarımızı soktu. Ağustos'ta bana sana şarkı yaptım dedi. Bu beni etkiledi. Ama aklında o adam vardı. Ona Üçüncü kişi ile olan birlikteliğiyle ilgili 3 defa o soruyu sordum. Bana değişik cevaplar verdi. Kafamda şüphe oluştu. Olay günü Annem ve anlamların geldiği gece kendisi bize geldi. Alkol aldık. Kendisi bayağı içti. Rumeli hisarındaki evin merdivenin de inerken sendeledi. Kolundan tutup indirdim. Daha sonra Zekeriyaköydeki benim evime geçti. İçimde kalan şüpheden dolayı aynı soruyu bir kez daha sordum. Evet senin canını yakmak için yaptım dedi. Kendisinden Evi terketmesini istedim. Aramızda tartışma oldu. Defol git dedim. Şoförümü aramak istedim. Elimden tuttu. Sonrasında ben kendisinden elimi çekerken düştü.. Kendisi bana yapma Ahmet konuşalım vs dedi. İddianamedeki sözleri kendisine söylemedim ve kesinlikle vurmadım. Sonra kendisi şoförünü aradı. 15-20 dakika süren kavganın sonunda kendisi dışarı çıktı ve çıkarkende bana seni bitireceğim Ahmet kural dedi. Üzerime atılı şuçlamaları kabul etmiyorum.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Sıla ve Ahmet Kural'ın ifadesi bomba! Sıla'ya tuhaf regl sorusu
Foto Galeri Sıla ve Ahmet Kural'ın ifadesi bomba! Sıla'ya tuhaf regl sorusu Galeriye Gözat