BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.425,89
HABER /  MAGAZİN

Sıla aslen nereli kaç yaşında? Sıla Gençoğlu instagramı

Hamile olduğu iddialaır ile gündemde olan Sıla Gençoğlu instagram takipçilerini de merakta bıraktı. Peki Sila Gencoglu aslen nereli , kaç yaşında Ahmet Kural ile olan ilişkisi ne zaman başladı?

Abone ol

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 37 yaşında olan Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural'dan hamile olduğu iddiaları ile gündeme oturdu. Sıla sevgilisi Ahmet Kural'dan 3 yaş büyük. 

İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla Gençoğlu lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'de almıştır.  Sahne çalışmalarına ilk olarak İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde başladı ve Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarında korist ve solist olarak görev aldı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş ile şan ve ses eğitimi uzerine çalışmıştır.

sıla çocukluk resmi nereli
Sıla çocukluk resmini instagram hesabından takipçilerine sunmuş. Sıla Gençoğlu 1980 doğumlu ve aslen Denizli ilinden. 

Sıla’nın zaman içinde yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi değerli sanatçıların albümlerinde yer alırken, ilk solo albümü olan “SILA” nın oluşumuna zemin hazırladı. Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve “Sıla” dizisinin şarkısı olan ortak besteleri “Sıla / Töre” sayesinde tanışmıştır. Sıla’nın hemen ardından ‘Yaban Gülü’ dizisinin jenerik müziğini yapmıştır.

Ahmet Kural aslen nereli kaç yaşında ailesini gördünüz mü?Ahmet Kural aslen nereli kaç yaşında ailesini gördünüz mü?Ahmet Kural aslen nereli kaç yaşında ailesini gördünüz mü?Ahmet Kural aslen nereli kaç yaşında ailesini gördünüz mü?HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN