BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şike soruşturmasında üçüncü dalga

Fenerbahçe Yöneticisi Murat Özaydınlı Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi

Abone ol

Futbolda şike soruşturması kapsamında yürütülen operasyonda üçüncü dalga başladı.

Operasyon kapsamında bu sabah gözaltına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Özaydınlı serbest bırakıldı. Serbest bırakılan bir diğer isim de Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar'dı. 

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında gözaltındaki isimler ise Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, eski hakem Zafer Önder İpek ve İBB'li futbolcu Can Arat ve Sivasspor Kalecisi Korcan Çelikay'ın ağabeyi İlhan Çelikay bulunuyor.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER

Sabah saatleride futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında sağlık kontrolünden geçirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Murat Özaydınlı ve diğer kişiler, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştü.                                                 

3. Dalgaya AK Parti'den ilk yorum
Futbolda şike iddialarıyla ilgili bu sabah başlatılan üçüncü dalga operasyona ilişkin AK Parti'den ilk yorum geldi.
Ayrıntılar için TIKLAYIN

KONUŞMADI                                                                 

Sabah saatlerinde Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine gelen Özaydınlı, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmıştı.

İKİ KİŞİ İFADE VERDİ

Futbolda şike soruşturması kapsamında Ankaragücü kalecisi Stefan Senecky ve Uğur Uçar ifade verdiği öğrenildi.

Başkent temsilcisinin Slovak kalecisi Senecky ve geçen sezon Galatasaray'dan transfer edilen Uğur Uçar, ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.

Bunun üzerine iki futbolcu da dün akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a gitti. Uğur Uçar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından sabah uçakla tekrar Ankara'ya dönerek, takımının idmanına katılırken, kaleci Senecky'nin ise sorgusunun devam ettiği ifade edildi.

ŞAKAR DA SERBEST

Nevzat Şakar, soruşturma kapsamında Atatürk Havalimanı'nda 11 Temmuz'da gözaltına alınmış, 12 Temmuz'da rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Şakar, gözaltı süresinin dolmasının ardından 15 Temmuz'da hastaneden taburcu edilmişti. Taburcusunun ardından bugün adliyeye gelen Şakar, ifade vermesinin ardından serbest bırakıldı.

KORCAN'IN AĞABEY'İ EMNİYETTE

Daha önceki operasyonlarda tutuklanan Sivasspor'un kalecisi Korcan Çelikay'ın ağabeyi de İlhan Çelikay'da ifade vermek için geldiği emniyette gözaltına alındı.

Soruşturmayla ilgili ayrıntıları paylaşmayı sürdüreceğiz...