BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şike davası delilleri palavra mı?

CNN Türk'te yayınlanan 'Karşı Gündem' programında konuşan Akif Beki, yolsuzluk operasyonlarının konuşulduğu programda şike davasına ilişkin çok çarpıcı bir yorumda bulundu.

Abone ol

17 Aralık operasyonunun gündeme bomba gibi düşmesinin ardından eski davalarla ilgili çarpıcı yorumlar ortaya çıkmaya başladı.

CNN Türk'te yayınlanan "Karşı Gündem" programında konuşan ve Ak Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen Akif Beki, yoluzluk operasyonlarının konuşulduğu programda şike davasına ilişkin çok çarpıcı bir yorumda bulundu.

CNN Türk ekranlarında gazeteci Aslı Aydıntaşbaş hazırladığı "Karşı Gündem" programının bu sabahki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanlarından olan Akif Beki, şike davası için "Deliller palavra çıktı." dedi.

17 aralık operasyonunda ortaya atılan iddiaların ve belgelerin gerçek olmayabileceğini ve davayı daha sarsıcı hale getirmek için bu tarz iddiaların ortaya atıldığını ifade eden Akif Beki, örnek olarak 3 Temmuz 2011'de başlayan ve 2 yılı aşkın süredir gündemden hiç düşmeyen şike soruşturmasını örnek gösterdi.

basliksiz-2.20131218135010.jpg