BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.395,07
HABER /  DÜNYA

Fernandes antrenmanda

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes, bugün yapılan antrenmana katıldı. Yıldız oyuncunun antrenman sırasında istekli ve hırslı o...

Abone ol

Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes, bugün yapılan antrenmana katıldı. Yıldız oyuncunun antrenman sırasında istekli ve hırslı olduğu göründü.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında kendi evinde oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Siyah-beyazlı futbolcular antrenmana 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları ile devam etti. Üç grup halinde taktik ve duran top çalışmaları ile süren antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.
Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Pedro Franco, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu ve Gökhan Töre tedavileri sonrası sahada özel bir çalışma gerçekleştirdi. Michael Eneramo ise takımla koşu çalışması yaptıktan sonra antrenmanı tamamladı.
Tedavileri devam eden Atiba Hutchinson ve Muhammed Demirci antrenmanda yer almazken, Julien Escude ve kaleci Cenk Gönen takımla birlikte çalıştı.
Siyah-beyazlılar, Elazığspor maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00’da yapacağı antrenmanla devam edecek.
(İHA)