BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.430,92
HABER /  GÜNCEL

sigortasikayetim.com yakında yayında

Tüketici bilincinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen www.sigortasikayetim.com, 15 Haziran günü yayın hayatına başlayacak.

Abone ol

Sitenin, tarafsızlığı ilke edinen, çözüm üretmeyi hedefleyen bir kuruluş olduğu belirtildi.

Sigorta Hasar Dergisi ve Novassist işbirliği ile hayata geçirilecek olan internet sitesi ile ilgili yapılan açıklamada özetle şu görüşlere yer verildi:

“Gelişmekte olan sigorta sektörü aynı zamanda beraberinde şikâyetleri de doğurmaktadır. Bu durumda sitemiz sigortalı ve sigortacı arasında köprü olmayı ilke edinmiştir. Profesyonel kadromuz tarafından her kullanıcının kolaylıkla kullanımı düşünülerek tasarlanmış olan sitemiz gelen şikayetleri web sayfasına aktarmaktır. Sitemizde yer alacak olan her şikâyet firmalar ve tüketici ayrımı yapılmaksızın kişilik hakları, hukuk, gelenek görenekler ve görgü kuralları bakımından incelenip denetlendikten sonra sitemize eklenecektir. Ayrıca firmaların kurumlarına yönelik yapılan şikâyetleri kolaylıkla takip edip çözüm üretmeye çalışacakları bir ortam oluşturulmuştur. Tüketici bilincinin gelişmesine katkı sağlayacak olan sigortasikayetim.com , aynı zamanda sigortacı ve sigortalı arasında aracı bulunmaksızın ortak bir adreste buluşma ortamı sağlayacaktır.”