BIST 10.056
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.424,47
HABER /  SAĞLIK

Sigara bırakmaya garanti

Sigarayı bırakmanın en kolay ve garantili yolu olan IQS Smoking yöntemi artık Ümraniyelilerin hizmetinde.

Abone ol

Sigarayı bırakmanın en kolay ve garantili yolu olan IQS Smoking (I Quit Smoking) yöntemi artık Ümraniyelilerin hizmetinde...

IQS  yöntemi sigara bağımlılığına bütüncü yaklaşarak, fizyolojik ve psikolojik bağımlılığı birlikte ele alan, para iade garantili  bir yöntemdir. yöntemdir.
International Classification of Disease(ICD)’e göre  ‘Sigara bağımlılığı bir hastalıktır.’ Ancak sigara bağımlılığı tadavisi olmayan bir hastalık değildir. Şimdi Türkiye’de ve yanıbaşınızda, Ümraniye’de  bulunan IQS Merkezi sizi tam anlamıyla bu hastalıktan kurtarmayı hedefliyor!

Sihirli bir değnek değil sadece başarısı dünya çapında 300.000’i aşkın kişiyle ispatlanmış  bir yöntem olan IQS yönteminde fizyolojik bağımlık için R.I.S.E (Reflection Instrument Scanning Electropulse) isimli bir cihaz yardımıyla sağ ve sol kulakta belirli noktalara uygulama yapılıyor. Böylelikle vücutta birikmiş olan nikotinin parçalanıp atılması sağlanıyor. Ancak tek etkisi bu değil! Beyninizdeki nikotin ihtiyacını da tamamen ortadan kaldırıyor. Kişi sigaraya ihtiyaç duymuyor ve bağımlılıktan kolayca sıyrılıyor!

Psikolojik bağımlılık içinse IQS Merkezi’ndeki uzman terapist size psikolojik destek veriyor! Sizinle birlikte sigaraya karşı savaşıyor!

Sonuç; genellikle tek seansta sigaradan sıyrılmış, özgür ve sağlıklı bir hayat! Şayet Sigara Bırakma Merkezi’nden hizmet alıp sigarayı bırakamazsanız paranız ayne iade ediliyor! Hiç bir yöntemle bırakamazsanız, IQS  yöntemiyle mutlaka bırakırsınız! Sigarayı bırakmanın  en kolay ve garantili yolu!
9. Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde siz de sigarayı bırakın ve sağlıklı bir yaşama adım atın

Sigarasız sağlıklı günler dileğiyle...