BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  DÜNYA

Şifo Mehmet Sergen Yalçın’a karşı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Gaziantep karşılaşması bizim için ayrı bir önem taşıyor. Antep maçını kazanıp yolumuza dev...

Abone ol

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Gaziantep karşılaşması bizim için ayrı bir önem taşıyor. Antep maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

"SAHAYA İSTEDİKLERİMİZİ YANSITAMADIK"
Mehmet Özdilek, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Kayseri Erciyesspor karşısında aldıkları mağlubiyeti değerlendirdi. Özdilek, Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında milli takım arası sebebiyle bir sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Maçın ilk devresinde sahaya istediklerimizi yansıtamadık. İlk devre beklentinin altında kaldık. İkinci devre biraz daha iyi bir oyun ortaya koyduk ama aradığımız golü bulamadık" dedi.

"5 HAFTADA ALABİLECEĞİMİZ MAKSİMUM PUANI ALACAĞIZ"
Kayseri Erciyesspor karşısında alınan mağlubiyetten gereken dersi çıkardıklarını sözlerine ekleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Erciyespor maçını kazanmaları halinde ligde üst sıralara gelmeyi başarabilme şanşlarının olduğunu ancak bu şansı değerlendiremediklerini vurgulayarak, “Bizim düşüncemizi Karabükspor yaptı ve 8. sıraya çıktı. Biz ise 13. sırada kaldık. Gaziantep karşılaşması bizim için ayrı bir önem taşıyor. Antep maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu maçı alırsak üst sıralara çıkma şansımız olacak. Fiziksel ve zihinsel olarak bu maça hazırız. 5 haftalık periyotta alabileceğimiz maksimum puanı almak için uğraş vereceğiz. Gaziantep maçından sonra zor bir maç trafiği bizi bekliyor. Kupa maçına çıkıp Bursaspor deplasmanına gideceğiz" diye konuştu.

"SAKATLIKLARIMIZ VAR"
Özdilek, takımında sakatlık konusunda yaşadıkları sıkıntıları hatırlatarak, "Elimizde sakat oyuncular var. Nizamettin, Oktay, Mervan ve Ramazan sakat. Serkan’ın cezalı olması bizi düşündürüyor. Özgür, Gosso ve Tosiç ise bu hafta bizimle olabilir. Ama ne olursa olsun sahada 11 kişi ile bulunuyorsunuz. Ben hep söyledim oyuncu grubuma güveniyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)