BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,83
ALTIN 2.403,76
HABER /  MAGAZİN

Sibel Canın Umre dileği

Suudi Arabistan Havayolları'na ait uçakla dün Cidde'den İstanbul'a gelen Sibel Can'ın oldukça duygulu olduğu gözlendi.

Abone ol

Suudi Arabistan Havayolları'na ait uçakla dün saat 20.45'te Cidde'den İstanbul'a gelen Sibel Can'ın oldukça duygulu olduğu gözlendi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde açıklamalarda bulunan Can, kutsal topraklara yaptığı ziyaretini 'muhteşem' olarak değerlendirdi.

"Oradaki duygular anlatılmaz yaşanır." diyen Can, çocukluğundan bu yana hayal ettiği ziyareti gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Can, umre ziyaretine annesiyle birlikte gitmeyi planladığını; ancak nasip olmadığını ifade ederek, "Kutsal topraklarda olmak, orada ibadet etmek dünyanın en güzel şeyi. Allah herkese nasip etsin. Kalpten, gönülden isteyen herkese." dedi.

Sahnede inanılmaz büyük bir şevk ve keyifle şarkılarını söylemeye devam edeceğini belirten Can, "On gün sonra albümüm çıkıyor. Antalya'da programlarım başlıyor. Şimdi şarkılarımı daha güzel söyleyeceğim." diye konuştu. Bir süre önce de ünlü sanatçı Emel Sayın'ın yanı sıra eski manken Selin Toktay ile eşi Kayserili işadamı Ali Rıza Özderici umre ziyareti gerçekleştirmişti.