BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,75
ALTIN 2.382,07
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can'dan yeni açıklama

Sibel Can'ın dün Emniyet Müdürlüğü’ne giderek verdiği ifade üzerine şarkıcının Medya İletişim Danışmanı Filiz Öcal bir açıklama yayımladı

Abone ol

Dün İstanbul Emniyeti'ne gelerek ifade veren ve çıkışta cipine el konulan ünlü sanatçı Sibel Can bugün bir açıklama yayımladı.

Sibel Can'ın kendisi ile ilgisi olmayan bir konuda ifade verdiğinin altının çizildiği açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

HER TÜRLÜ YASAL HAK KULLANILACAKTIR

Sn. Sibel Can 2009 yılında, Çiftkurtlar adlı Otomotiv şirketinden tüm yasal işlemleri yapılıp, bedeli ödenmek sureti ile bir araç satın almıştır. Aracın Türkiye’ye ithali ile ilgili sonradan sorunlar ortaya çıkmış olup, Sibel Can’dan satın alma evrak ve belgeleri Emniyet Müdürlüğü’nce istenmiş ve kendisi tüm yasal evrakları emniyete teslim ederek araç alımı konusunda bilgi vermiştir.

Araç ile ilgili faturalar ve diğer belgeler Emniyet Müdürlüğüne sunulmuştur. İthalatçı firmadan kaynaklanan soruşturma sebebi ile Emniyet Müdürlüğüne giderek bilgi ve belge sunan sanatçımızın bu durumu basına farklı yansımış ve sanatçımız bu durumda büyük üzüntü duymuştur. Sibel Can, kamuoyu önünde farklı yansımalara sebep olan ve sorumluluğu Çiftkurtlar Otomotiv’e ait olan bu durum ile ilgili Çiftkurtlar Otomotiv’e maddi ve manevi tazminat davası açacak, yasal haklarını kullanacaktır."