BIST 10.259
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.402,12
HABER /  GÜNCEL

Hafta sonu hava nasıl olacak?

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji beklenen sıcaklık tahminlerini yaptı...Eğer bir planınız varsa önce hava durumuna bir göz atın...

Abone ol

Hafta sonunu dışarıda geçirecekler dikkat! Güneşe aldanıp şemsiyesiz sokağa çıkmayın. Meteoroloji hafta sonu beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı. Yer yer yağış görünsede sıcaklık artıyor...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Marmara, Ege, İç Anadolu ve Karadeniz'de 4 ila 6, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 2 ila 4 derece mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Karadeniz kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Ege'de kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Batısının parçalı çok bulutlu ve kısa süreli kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu; Eskişehir, Çankırı, Ankara ve Konya çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Düzce ve Bolu ile zamanla bölge genelinin kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

screen-shot-2012-11-02-at-9.14.56-am.png

screen-shot-2012-11-02-at-9.15.06-am.png