BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can, photoshop ile mi zayıflatıldı?

Sibel Can'ın son albümü için çektirdiği fotoğraflar eleştiri konusu oldu. Photoshop ile zayıf gösterildiği iddia ediliyor.

Abone ol

Sibel Can'ın son albümü için çektirdiği fotoğraflar eleştiri konusu oldu. İsminin açıklanmasını istemeyen ünlü bir fotoğrafçı "Zayıf göstermek için yapılan photoshop çok kötü ve oransız. Gözü rahatsız ediyor" dedi.

Bugüne kadar her albüm öncesi yaptığı 'lahana diyeti', 'linda diyeti, 'kabak çorbası diyeti', 'somon diyeti','kimo diyeti', 'elma sirkesi diyeti', 'mometentum diyeti' gibi birbirinden ilginç zayıflama yöntemleriyle bilinen Sibel Can bu kez taktik değiştirdi. Sıkı bir zayıflama programı yerine photoshop yöntemiyle 10 kilo birden inceldi! Can'ın son albümü "Seyyah" için çektirdiği fotoğraflardaki rötuşların aşırılığı dikkat çekti. Halbuki aynı Sibel Can bundan 1 hafta önce Sarıyer Adliyesi'nde en doğal haliyle fotoğraflanmış, bambaşka bir görüntü sergilemişti. Ünlü şarkıcı, daha önce de çıkan photoshop iddialarına "Siz benim fotoğraflarımı cetvelle mı ölçüyorsunuz" diyerek tepki göstermişti.

CAN'I YENİDEN YARATMIŞLAR!

İsminin açıklanmasını istemeyen ünlülerin fotoğrafçısı ise Sibel Can'ın fotoğraflarını şu sözlerle yorumladı:

"İlk olarak zaten fotoğrafçı olmayan birinin de kolayca anlayabileceği gibi 42 beden görünen birini 36 bedene indirmişler. Doğal olarak gözle görülür ve rahatsız edici bir proportion (oran) bozukluğu olmuş. Yüzden başlamam gerekirse yüz ve boyun kısmı çok fazla küçültülmüş. Sibel Hanım'ın özellikle boyun kısmı ilk fotoğrafta(adliye çıkışı) çok kalın, hatta boynu ve çenesi birleşmiş gibi. Fakat stüdyo fotoğrafında tam tersi, en ince yeri boynu. Cilt tamamen temizlenmiş ve porselen hale getirilmiş. Göğüsleri yanlardan kaldırılmış fakat alttan kaldırılmadığı için çok garip durmuş. Kollar inceltilmiş. Kısacası fotoğraf çekmemişler adeta kadını yeniden yapmışlar."

VATAN