BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.399,82
HABER /  MAGAZİN

Sibel Can o adamla aşk mı yaşıyor?

Eşinden ayrılmak için mahkemeye başvuran Sibel Can ünlülerin açılışına geldiği Mardan Palace'de tatil yapıyor. Hakkındaki aşk iddiası ise ortalığı karıştıracak cinsten;

Abone ol

Eşinden ayrılmak için mahkemeye başvuran Sibel Can'ın Antalya'da görkemli bir törenle açılan Mardan Palace'ın sahibi Telman İsmailov'la aşk yaşadığı haberi ortalığı karıştırdı. Can, iddiaları "Deli saçması" diye niteledi.

Açılışında Sharon Stone, Richard Gere, Monica Bellucci, Mariah Carey ve Paris Hilton gibi ünlü yıldızların boy gösterdiği Mardan Palace'ın sahibi Telman İsmailov'la, eşinden boşanmak için mahkemeye başvuran ve bu yüzden iki haftadır manşetlerden inmeyen Sibel Can'ın aşk yaşadığı haberleri gündemi değiştirdi.

ORTALIĞI KARIŞTIRAN AŞK İDDİASI

Dün Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Can'ın eşinden ayrılmasının nedeni 2004'ten beri tanıştığı Telman İsmailov'la yaşadığı ilişki. Yaklaşık bir haftadır Mardan Palace'ta tatilde olan ve bugün İstanbul'a dönmesi beklenen Sibel Can, iddialar hakkında şunları söyledi: "Ayrılığımızın nedeni kesinlikle üçüncü şahıslar değil. Sulhi Bey'e kimsenin böyle şeyler yaşatmaya hakkı yok. Geçinemedik ve evlerimizi ayırdık. Hepsi bu kadar. Telman İsmailov'la aşk iddiası deli saçmasından başka bir şey değil" dedi.

İŞTE O OTELİ YAPARAK DÜNYANIN DİLİNE DÜŞEN
VE SİBEL CAN'LA AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLEN O ADAM!

[PAGE]


12 ÇOCUKLU AİLENİN OĞLU

Peki, geçen yıl doğum gününde Jennifer Lopez'i davet eden, Antalya'daki açılışa dünya starlarını getiren Telman İsmailov kim?

Azeri kökenli işadamı İsmailov, Bakü'de ev hanımı bir annenin ve tekstilci bir babanın 12 çocuğundan biri olarak dünyaya geliyor. Azerbaycan Halk Ekonomi Enstitüsü'nü bitiren İsmailov, Moskova'da Plehanov Akademisi'nde eğitim görüyor. Ancak daha ilk yılında ticarete atılıyor. 1982 yılında Moskova'ya taşınan ve Ticaret Bakanlığı'nda ekonomist olarak çalışmaya başlayan İsmailov'un 1988 yılında kurduğu ilk şirketinin adı "Ticari Hayır Firması."

1989'da ise çocukları Alik, Sarman ve kendi ismi Telman'ın isimlerinin başharflerinden oluşan AST 1989'u kuran İsmailov, 1.5 yıl içinde 600 bin ruble yatırımla Moskova'da 52 mağaza ve bir pazar açıyor. 1990'ların ortalarında satın aldığı ve 30 milyon dolar yatırım yaptığı Praga Restoran ise tarihi bir özelliğe sahip. Lukoil'in de ortağı olan İsmailov, Bir Rus Gazetesi ile yaptığı söyleşide işinin politik risklere bağlı olmadığını belirtiyor. Muhabirin "Devlet görevlileriyle özel ilişki" imasını ise "Mümkündür" diye yanıtlıyor.

RUSYA'NIN EN ZENGİNLERİ ARASINDA

AST Şirketler Grubu'nun bugün tekstilden matbaaya kuyumculuktan inşaata kadar 31 şirketi var. Rusya'nın 57'nci zengin işadamı olan İsmailov'un sadece Moskova'da kira aldığı 2 milyon metrekare mülkü bulunuyor.

AST Şirketler Grubu'nun 2008 cirosunun 7 milyar dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. İsmailov'un 3 oğlundan biri olan Sarkan İsmailov ise halen Antalyaspor'un as başkanlık görevini yürütüyor.

Sık sık şatafatlı eğlenceleriyle gündeme gelen İsmailov'un 1.5 milyon dolarlık Rolls Royce marka bir arabası bulunuyor. Ünlü milyarderin en büyük tutkusu ise sahibi olduğu dev saat koleksiyonu. Zengin işadamının 2 bine yakın saati olduğunu biliniyor.

Türkiye'de kriz sırasında yatırım yapan İsmailov, daha büyük bir yatırımı olursa onu da Türkiye'de yapacağını söylüyor