BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  GÜNCEL

Show TV'den Ahmet Kaya belgeseli!

Ahmet Kaya, doğum gününde Show TV'de yayınlanan bir belgeselle anıldı.

Abone ol

Show TV'de Ahmet Kaya'nın doğum gününde sürpriz yaptı, anahaber öncesi kısa bir belgesel yayınladı. Show TV, Magazin Gazeteciler Derneği ödül töreninde yaptığı konuşma nedeniyle linç edilen ve Fransa'ya kaçmak zorunda kalan Ahmet Kaya'dan, hazırladığı belgeselle o dönemde yaptığı yayınlar nedeniyle de özür dilemiş oldu.

Ahmet Kaya'ya doğum gününde anlamlı ödül! Cumhurbaşkanlığı, doğum gününde Kültür ve Sanat Ödülleri'nin Müzik bölümünde Ahmet Kaya'yı ödüle layık gördü. Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri, hizmet ve eserleri ile Türk kültür ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunan, Türkiye’nin kültür ve sanatının yüceltilmesine çalışan Türk vatandaşı ve yabancı uyruklu kişi veya kurumlara, devlet adına onurlandırmak ve özendirmek amacıyla farklı sanat dallarında veriliyor.

SHOW TV'DEN ANLAMLI BELGESEL

Show TV, Ahmet Kaya'yı doğum gününde unutmadı ve ana haber öncesi kısa da olsa belgesel yayınladı. Sosyal medyada da oldukça tartışılan belgeselle Show TV, Magazin Gazeteciler Derneği Ödül Töreni sonrası linç edilen Ahmet Kaya'dan özür dilemiş oldu. İşte twitter'da belgeselle ilgili yazılanlar;

Oguz Eraslan ‏@oguz_eraslan
Show tv Ahmet Kaya nın anısına ona bi klip yapmış offf görmeniz lazim ben bile duygulandım lan.
 
Erenay Sağlam ‏@Erenay00
Show tv ye helal olsun valla Ahmet Kaya'yı anmayı unutmadı!
 
Manifesto ‏@yksl__ 
Ahmet Kaya'yı en önde linç eden kanallardan show tv çıkmış şimdi Ahmet Kaya anısına diye program yapıyor. Azıcık çizginiz olsun.
 
Özgür Kız Betül® ‏@xBeBx
Show tv'de Ahmet Kaya anısına yayın yapılıyor ve kürtçe şarkıları yayınlanıyor? Hey gidi zaman hey
 
Caner Gölbaş ‏@CanerGolbas
Show Tv, Ahmet Kaya belgeseli yayınlıyor. Allah Allah.
 
Barışcan Sahin ‏@BariscanSahin
Show tv Ahmet Kaya belgeseli cok guzel olmus
 
Ceren Arifağaoğlu ‏@CerenArf
Show tv Siyaset Meydani'nda 90lardaki siyaset tartismalari var, cok acayip! Ahmet Kaya ve Aziz Nesin'e bir kere daha hayran kaldim.