BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Shakira'nın oğlunu görmek parayla

Ünlü sanatçı Shakira sevgilisinden olan oğlunun fotoğraflarını ilk kez paylaştı. Ancak UNİCEF'in sitesinde fotoğraflar bağış karşılığı görülebiliyor.

Abone ol

Kıvrak danslarıyla tanınan 35 yaşındaki şarkıcı Shakira'nın erkek arkadaşı Gerard Pique çifti, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Milan’ın ilk fotoğrafını UNICEF'in shakira-and-gerard-pique.jpginternet sitesi üzerinden dünyayla paylaştı.

İngiliz basınından The Daily Mail sitesind eyer alan habere göre; Shakira'nın Gerard Pique'den olan oğlu Milan, 2 haftalık olurken ilk kez objektiflerin karşısına geçti.

Fotoğrafta Pique minik Milan’ın yanağına bir öpücük kondururken görülüyor. Barcelonalı yıldız futbolcu Gerard Pique'nin kollarında görüntülenen Milan’ın fotoğrafını görmek isteyenlerin yapacakları bağışlar yoksul çocuklar için harcanacak.

BAĞIŞ YAPAN GÖRECEK

Fotoğraf UNICEF'in web sitesinden 5 dolar ile 110 dolar arasında bir bağış karşılığında satın alınabilecek.

Shakira ve Pique çifti, fotoğraf için yaptıkları açıklamada "Umuyoruz ki, Milan'ın adına satılan bu fotoğraflar dünyadaki bir çocuğun ihtiyaçlarını karşılamada kullanılsın" şeklinde konuştu.

sakhira-milan.jpgLübnan asıllı Kolombiyalı dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ve ünlü futbolcu Pique kampanyaya maddi destek verenlere de kişisel teşekkür mesajı gönderiyor.

Siteye girenleri, "Shakira ve Gerard Pique'nin bebek partisine katılın ve çocukların hayatlarının kurtarılmasına yardım edin" mesajı karşılıyor.

Daha önce de babası 22 Ocak’ta doğan Milan’ın ayağında kendisi için özel olarak üretilmiş spor ayakkabılarla olan fotoğrafını paylaşmıştı.