BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Sezer güç odağı mı?

İktidarın önemli ismi Ali Coşkun, Müsiad'ın toplantısında Cumhurbaşkanı Sezer'i adres gösterdi.

Abone ol
MÜSİAD Ankara Şubesi’nin 16’ıncı Genel Kurulu’nda konuşan Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, hükümetin icraatlarına bazı güç odaklarının engel olduğunu söyledi. Coşkun, adres olarak ise Cumhurbaşkanı Sezer’i gösterdi.

ANKARA - MÜSİAD Ankara Şubesi’nin genel kurulu sinevizyon sunumu ile başladı. Sunumda MÜSİAD üyelerinin ne batı kahinlerini, ne de 28 Şubat şahinlerini ciddiye aldıkları belirtildi.

Toplantıda söz alan Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ise, hükümetin icraatlarına bazı güç odaklarının engel olduğunu söyledi, adres olarak ise Cumhurbaşkanı Sezer’i gösterdi.

Coşkun, MÜSİAD Başkanı’nın, Sezer’i ziyaret ederek 2-B yasasına ilişkin vetoyu gözden geçirmesini istediğini belirterek, “Bazı dengeler, hükümetin herşeyi arzu ettiği şekilde yapmasına engel oluyor” dedi.

Coşkun, “Her arzu ettiğimiz yapamıyoruz, çünkü sistem bazı güç odaklarının olaylara nasıl yaklaştığını hep beraber görüyoruz” dedi.

Toplantıda konuşan MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat ise, Anadolu sermayesinin başarılarının İslami kalvinizme mal edilmeye çalışıldığını söyleyerek, “Böyle bir ithamı her zaman reddederiz” dedi.

GÜLEK: AB İLE İNANÇ FARKLILIĞI VAR
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ertan Gülek de, AB ile Türkiye arasındaki inanç farklılığına dikkat çekti.

Gülek ,”Bu tanrı anlayışının medeniyeti ile, tevhid medeniyetinin anlayışı bir olabilir mi? Bu medeniyetin mensupları öbür medeniyete yardakçılık yapar mı, taklitçilik yapar mı?” diye konuştu.