BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,82
ALTIN 2.438,87
HABER /  MAGAZİN

Sezen Aksu'dan Türklük açıklaması

Almanya'nın Düsseldorf kentinde dün akşam kalabalık bir hayran grubuna konser veren Sezen Aksu Türk olmayı sevdiğini söyledi

Abone ol

Almanya'nın Düsseldorf kentinde dün akşam kalabalık bir hayran grubuna konser veren Sezen Aksu, sevilen şarkılarıyla izleyenlerini coşturdu.

Sahnede şarkılarının yanısıra dans etmeyide ihmal etmeyen ünlü sanatçı, yaptığı sohbetlerle hayranlarını bazen güldürdü bazen de büyük alkış aldı.

TÜRK OLMUŞUM ONUDA ÇOK SEVİYORUM, ONADA SAHİP ÇIKIYORUM

Sahnede hayranlarıyla sohbet eden Sezen Aksu, "Öncelikle insanım, burası önemli ve dünyanın bir bölgesine (Ege'sine) düşmüşüm, orada Türk olmuşum, onuda çok seviyorum, onada sahip çıkıyorum. Bana bu kısmet olmuş, ama başkasına da ne kısmet olduysa saygıyla eğiliyorum" sözleriyle salondan büyük alkış aldı.

BAŞÖRTÜSÜ YAPIP TAKMA ZAMANI

Yeşil derin yırtmaçlı elbisesiyle sahneye çıkan Sezen Aksu, bir ara açılan elbisesini tutarak "o bacağım göründü, aslında şimdi bu parçayla başörtüsü yapıp takma zamanı" sözleriylede dikkat çekti.

TAVSİYELER VERDİ

Kadın hayranlarınada takılan ünlü sanatçı, "kızlar, oranızı-buranızı gerdirmekte bir yere kadar. Yemeyip, zayıf kalmakta bir yere kadar. Şöyle rakı'nın yanında balık yemedikten sonra, ekmeğe yağ sürüp yemedikten sonra ne işe yarar" dedi.

Düsseldorf'ta hem coşan, hemde coşturan Sezen Aksu, konser sonunda ayakta alkışlandı.

İŞTE O ANLAR...