BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,86
ALTIN 2.430,03
HABER /  MAGAZİN

Sezen Aksu'dan kırbaçlı gösteri

Önceki gün Açıkhava'da konser veren Sezen Aksu, seyirciyi eğlendirebilmek için her şeyi yapacağını söyledi: Kendimi yerden yere atar, masanın üstüne çıkar, çakkıdı çakkıdı oynarım!

Abone ol

Sezen Aksu, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Konsere başlarken "Sizin iyi vakit geçirmeniz için her şeyi yaparım, kendimi yerden yere atarım, masanın üstüne çıkar, çakkıdı çakkıdı oynarım" diyen Aksu'nun gece boyunca bir tek masaya çıkmadığı kaldı!

DÜDÜK SESLİ ERKEKLER!

Konserin başında bir anısını anlatmak isteyen Aksu, biraz düşündükten sonra "Anlatmaktan vazgeçtim. Sizlerden çekinmiyorum ama gazetelerde çıkınca tuhaf oluyor. Sonra babam arıyor, 'Sezen Hanım' diye söze girince işin rengi değişiyor" dedi. Konserin ilerleyen saatlerinde başka anılarını dinleyicilerle paylaşan Sezen Aksu, uzun zaman evsizler gibi yaşamayı düşündüğünü de itiraf etti. Geçtiğimiz hafta Zülfü Livaneli'nin sarf ettiği "Türkiye'de erkeklerin sesi inceldi, kadınların sesi kalınlaştı" sözünden sonra Aksu da ilginç bir tespitte bulundu. Aksu, vokalisti Cihan Okan'dan bir şarkı söylemesini istedikten sonra "Çok güzel bir ses; son yıllarda düdük erkek sesinden bıktım" dedi.

MADONNA'NIN MEMELERİ

Konserin ikinci yarısında sahneye bir sandık getirten Sezen Aksu içinden bir adet sutyen, binici şapkası, kırbaç ve oyuncak at çıkarttı. Önce sutyeni elbisesinin üstüne takan Aksu, sonra ata binip eline kamçıyı alarak 'Sen Ağlama' şarkısı seslendirdi. "Bunlar Madonna memeleri" diyen Aksu sözlerine "Bunu yapmaktaki amacım sizi eğlendirmek" dedi.