BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.406,21
HABER /  MAGAZİN

Sezen Aksu saldırıya uğradı

Geçen ay oyuncu Hakan Yılmaz'a da saldıran Ayşe adlı zihinsel engelli kadının bu kez hedefinde Sezen Aksu vardı

Abone ol

Ece Bar'da ailesiyle eğlenen Sezen Aksu, çıkışta tatsız bir olay yaşadı. Geçen ay oyuncu Hakan Yılmaz'a da saldıran Ayşe adlı zihinsel engelli kadın, üstüne saldırıp para istediği Aksu'ya zor anlar yaşattı.

Sezen Aksu her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı öncesi ailesiyle bir araya geldi. Önceki gece Asmalımescit'teki Ece Bar'da keyifli bir akşam geçiren Aksu, mekânın önüne sigara içmek için çıktığı sırada hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Minik Serçe, Hülya Avşar ile Tarkan'ın mayıs ayında yaşadıkları tartışmayla ilgili de yorum yaptı.

Kral TV Müzik Ödülleri gecesinde ödül vermek için sahneye çıkan Avşar, Tarkan'ın ödülünü almaya gelmemesine sinirlenmişti. Geçen ay Aksu'nun ikiliyi bir yemekte barıştırmak istediği ancak yemeğe sadece Avşar'ın katıldığı haberleri çıkmıştı. Aksu bu gerginlik hakkında, "Kanlı değiller, elbette barışacaklar. Fakat zamana ihtiyaçları olabilir. Benim böyle bir sorunum olamaz. Haklı bile olsam iki gün sonra gider gönül alırım" dedi.

366354856442.20111231112607.jpg

ARACININ ÖNÜNE ATLADI

Minik Serçe, Mehmet Akif Ersoy'a ait evi satın aldığı konusunda ise "Beş yıl önce aldığım evde Mehmet Akif Ersoy yaşamış. Bu tür sanat şaheserlerini ayakta tutmak gerek" dedi. İlk kez basın mensuplarından kaçmayan Aksu, "Çok da zor değilmiş kamera karşısında konuşmak, alıştım sorun yok" diye espri yaptı.

Basın mensuplarıyla konuştuktan sonra aracına binmek için hareket eden Aksu, geçen ay Hakan Yılmaz'a Asmalımescit'te saldıran Ayşe isimli zihinsel engelli genç kadının saldırısına uğradı.

Sezen Aksu'nun üzerine atılarak para isteyen kadın, bu isteği geri çevrilince sinirlenip bağırmaya başladı. Bu durumun ardından Minik Serçe'nin dostları anında olaya müdahale etti ve yaşananların büyümesini engelledi. Ayşe adlı kadının çığlıkları Asmalımescit'i inletirken Aksu'nun morali bu olay yüzünden bir hayli bozuldu.

Aksu'nun arkadaşları durumu kontrol altına almaya çalışsa da genç kadın ağza alınmayacak küfürler yağdırmaya başladı. Aksu'nun aracı hareket edince arabanın önünü kesmek için kestirmeden giden kadın, Pera Palas Hotel'in önünde aracı yakaladı. Aksu bu olan olayları hayretler içinde izlerken, şoförü aracılığıyla genç kadına 100 TL verdi. Parayı alan kadın uzaklaşınca, Aksu da yoluna devam edebildi.