BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.423,09
HABER /  GÜNCEL

Orhan Pamuk'un oğlu ortaya çıktı

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un, Almanya’da 5 yaşında bir oğlu olduğu iddia ediliyor

Abone ol

Pamuk’un hayatına giren son kadınlardan Karolin Fişekçi’nin Pamuk’un bir önceki sevgilisi Hint asıllı yazar Kiran Desai’yle ilgili demeçleri henüz tazeyken, bir başka sevgiliden gelen haber ortalığı karıştırabilir.

Bu eski sevgilinin iddiasına göre, Orhan Pamuk’un bir Alman kadından dünyaya gelen 5 yaşında, Albert adında bir oğlu var. Sır kadının iddiasını Habertürk Elif Key imzasıyla sürmanşetine taşıdı.

Adının açıklanmasını istemeyen eski sevgilinin iddiası şöyle: Orhan Pamuk’un Almanya’da dünyaya gelen oğlunun annesi Hamburg Üniversitesi’nde Türkoloji Bölümü akademisyenlerinden Prof. Catharina Dufft. Alman profesör, Orhan Pamuk’la yazarın 2005 yılında Alman Yayıncılar Ödülü’nü aldığı günlerde tanışıyor. Dufft’un oğlu Albert de 2006’da Orhan Pamuk Nobel Ödülü’nü almadan dünyaya geliyor.

ALMANYA’DA BABALIK DAVASI
İddiaya göre Pamuk, Albert’i doğduğu günden beri görmedi. Ve özellikle Nobel Ödülü’nü aldıktan sonra bu konunun gizli kalmasını istedi ve dahası anneye susması için para gönderdi. Hatta Catharina Dufft’un Almanya’da babalık davası açtığı ve bu davayı kazandığı, lakin Pamuk’unmirasından oğlunun pay alabilmesi için bugünlerde Türkiye’de de babalık davası açmayı planladığı söyleniyor. Konuyla ilgili görüşünü almak üzere aradığımız yazara ulaşamadık.

SIK SEVGİLİ DEĞİŞTİRİYOR
Orhan Pamuk, son sevgilisi Karolin Fişekçi’den önce Hintli yazar Kiran Desai ile birlikteydi. İki sevgilinin Hindistan’ın turizm cenneti Goa’daki Calangute Beach’te geçirdikleri romantik tatil Goa’da yaşayan bir Türk fotoğraf sanatçısının objektifine takılmıştı. Pamuk (59) ve Desai’nin (39) beraber oldukları ortaya çıktığında, Pamuk Desai’ye olan aşkını itiraf etmiş ve “Kiran’ın kız arkadaşım olduğu bir sır değil. O çok akıllı, güzel bir insan ve büyük bir yazar. Hindistan onunla gurur duymalı” demişti.