BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Şeytana uydu arkadaşlarını yedi!

Rusya bu genç kızın yaptıklarını konuşuyor. Dört arkadaşını 666 bıçak darbesiyle öldürdü ve daha sonra da yedi!

Abone ol

Haziran ayında kaybolan Anya Gorokhova, Olga Pukhova, Varya Kuzmina ve Andrei Sorokin'in kalıntıları geçen ay bulundu. Yapılan incelemede, ters çevrilmiş haça asılı bir hayvan kalıntısına ulaşıldı. Buradan yola çıkan ve soruşturmayı derinleştiren dedektifler, korkunç bir gerçekle karşılaştı.

 Vahşi cinayetlerle ilgili sekiz kişiyi gözaltına alan polis, kurbanların tamamının, çete lideri olduğu söylenen Nikolai Ogolobyak ile telefon görüşmesi yaptığını saptadı. Tutuklananlardan biri polise verdiği ifadede, "Şeytan, sorumlu olmamam için bana yardım edecek. Ona çok kurban verdim" dedi. Alexander Voronovic adlı diğer zanlı ise, çetenin daha önce bir mezarı açarak bir kızın kalbini yediğini anlattı. Yaşları 16-17 arasındaki dört gencin arkadaşlarını tuzağa düşürerek Volga Nehri yakınlarındaki bir eve getirdikleri saptandı. Kır evinde üçü kız bir erkek olan kurbanlara zorla içki içiren satanistler, arkadaşlarını vahşice öldürdü. Satanistler her kurbanı 666 kez bıçaklayarak öldürdü.

ŞEYTANIN RAKAMI
Ayinin ardından evin yanındaki ağaçlık bölgenin altında şölen ateşi yakan satanistler kurbanlarını parçalara ayırarak pişirdiler. Küller arasında kurbanlara ait saçlar bulan polis, satanistlerin dört genci yediğini kaydetti. Rus polisi, kurbanların her birinin, 'şeytanın rakamı' olduğu söylenen 666 kez bıçaklandığını söyledi.