BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.424,27
HABER /  SPOR

Seyirci Norveçi nasıl aldattı?

Norveç seyircisi maçın bitimine dakikalar kala, takımına öyle bir oyun oynadı ki...

Abone ol

Türkiye'nin Bosna Hersek karşısında aldığı 1-0'lık galibiyet, Norveç'i yasa boğdu. Malta'yı 4-1 yenen ve Türkiye'den sevinçli bir haber bekleyen Norveç Milli Takımı oyuncuları, karşılaşmaların bitimine bir kaç dakika kala oyuna geldiler.

Malta maçı arasında sık sık yedek kulübesine yaklaşan oyuncular Türkiye maçını sordular. Ancak Hareide, Türkiye'nin 1-0 galip olduğunu maç sonuna kadar sakladı.

SEYİRCİ TEZAHÜRATI NORVEÇ'İ KANDIRDI

Seyirci, sanki Türkiye - Bosna maçı 1-1 olmuş gibi takımını alkış ve ıslık yağmuruna tutunca, Norveçli oyuncular 2008 Avrupa Şampiyonası'na gittiklerini sanarak maç ortasında birbirini kutlamaya başladılar.

Maç bitiminde soyunma odasında, Türkiye'nin 1-0 galip olduğunu ve Avrupa şampiyonasına giden takım olduğunu öğrenince ise yıkıldılar.

Hareide "İstanbul'da olanlar sadece küçük bir beklentiydi. Oyuncularım güçlerini ortaya koydular ama Avrupa şampiyonasına katılmak için yeterli olmadı. Biz Ulleval'da kaybettik. Türkiye yenilgisini unutmak mümkün değil. Şimdi boş bir insanım" dedi.

John Arne Riise, seyirci tarafından aldatıldıklarını belirterek "Maçın bitimine az kala, seyirci sanki Türkiye maçı 1-1 gibi davranışta bulundu. Biz de çok sevindik birbirimize sevinç gösterisinde bulunduk. Soyunma odasına gidince Türkiye'nin yendiği haberi ile yıkıldık. Aldatılmak çok kötü. Seyirci bunu yapmamalıydı. Bizimle alay ettiler" dedi.

Norveç basını da Türkiye'nin Avrupa şampiyonluğuna gitmeyi hak eden taraf olduğunu belirterek "Türkiye ve Yunanistan grubun favorisiydi. Öyle de oldu. Norveç Avrupa şampiyonluğuna gitmeyi hak etmemişti" cümlelerini kullandı.