BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,59
ALTIN 2.385,14
HABER /  GÜNCEL

Sexting diye bir şey duydunuz mu?

Amerikalı kızın sevgilisine çıplak fotoğraflarını yollaması mahkemelik olunca sexting kavramı yeniden gündeme geldi...

Abone ol

Amerikalı kız sevgilisine çıplak fotoğraflarını yolladı. Ayrıldıktan sonra sevgilisi de fotoğrafları arkadaşlarına gönderdi. Üç öğrenci hakkında dava açıldı

AMerika’nın Washington Eyaleti’ndeki bir okulda meydana gelen “sexting” (cep telefonu mesajıyla cinsel içerik içeren ögeler paylaşma) vakası mahkemede bitti. 14 yaşındaki Margarite isimli kız öğrenci banyoda çektiği çıplak fotoğraflarını sevgilisine gönderdi.

Ancak ayrıldıktan sonra sevgilisi çıplak fotoğraflarını biri kız iki arkadaşına yolladı. Mesajı alan kız da “Dikkat!, Bu kızın fahişe olduğunu düşünüyorsanız, tüm arkadaşlarınıza gönderin” diyerek çıplak fotoğrafları listesindeki tüm kişilere gönderdi. Böylece kızın çıplak fotoğrafları yüzlerce kişinin eline geçmiş oldu.

Hayatı altüst olan Margarite ise okul değiştirmek zorunda kaldı. Bunun üzerine eyalet savcısı Rick Peters, 8. sınıf öğrencisi biri kız 3 gençle ilgili soruşturma başlattı. Üç genç, kızın çıplak fotoğraflarını yüzlerce kişiye gönderip, “çocuk pornosunu yaymakla” suçlanıyor.