BIST 10.080
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.426,55
HABER /  MAGAZİN

Şevval Samın aşk kriterleri

Özel hayatını bugüne kadar gizli saklı yaşayan güzel oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam çarpıcı açıklamalar yaptı.

Abone ol

Şevval Sam, “Kılını kesen ve doğal ten kokusunu yitirip parfüm kullanan erkekler ilgi alanıma girmez” dedi.

Beşiktaşlı ünlü futbolcu Metin Tekin ile bir evlilik yaşayıp, çocuk sahibi olan ancak bir süre sonra boşanan Şevval Sam ilişkilerini her zaman gözlerden uzak yaşıyor. Ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan genç sanatçı, aşk konusunda şunları söyledi:

Aslında çok tatlı bir aşığımdır. Ama bazen, bazı insanlar için korkutucu da olabilir. Aşka her zaman kıymet veririm, aşkın kıymetini de bilirim. Aşk benim için mülkiyetten ibaret değildir. Uzaktan sevmeyi becerebilirim." Şevval Sam, "Şu anda kalbiniz dolu mu?" sorusuna ise "Aslında kalp her zaman dolu ama hayat boş" şeklinde yanıt verdi.

KOLUMDAN TUTSUN GÖTÜRSÜN

Sam, nasıl bir erkekten hoşlanabileceğini ise şu cümlelerle anlattı: "Maceraperestliği beni etkileyebilir. Çünkü gezmeyi çok severim. Biri beni alsın götürsün isterim. Programı o yapsın, beni kolumdan tutsun götürsün. Çok iyi tatil arkadaşıyımdır. Benim en büyük zaafım güven. Çok kolay güvenemediğim için de çok kalabalık bir sevgili defterim yok. Mesela ben kıllarını kesen erkeklerden hiç hoşlanmam. Teninin doğal kokusunu almak daha etkileyici. Bu yüzden erkeğin parfüm kullanmasından da hoşlanmıyorum."