BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sevgiye uzanan ellere teşekkür

Adana Valisi İlhan Atış, Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nde emeği geçenler ile maddi ve manevi katkı verenlere birer teşekkür belgesi verdi.

Abone ol

Adana Valisi İlhan Atış, güney doğudan göç eden ailelerinin çocukuların katıldığı Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nde emeği geçenler ile maddi ve manevi katkı verenlere birer teşekkür belgesi verdi.

Vali Atış, toplantıda konuşan Ferhat Kaya'yı da yanına alarak yaptığı konuşmada, "Ferhatların sayısını çoğaltmamız gerekir" dedi.

Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Adana Valisi İlhan Atış, Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nde emeği geçen herkese teşekkür etti. Atış, "Kime teşekkür etsem azdır. O yüzden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bu projenin merkezinde annelerin bulunduğunu söyleyen Atış, "Ana oldukları için elerinden öpüyorum. Ve bu projede en büyük emeği sahibi öğretmenlerdir. Valileri, kaymakamları yetiştiren öğretmenlerdir. Onlara da saygılarımı sunuyorum. Maddi katkılarını esirgemeyen iş adamlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nin başında bulunan Adana Vali Yardımcısı Halis Aslan da konuşmasında 13 Mart 2010 tarihinde başlattıkları Sevgiye Uzanan Eller Projesine yaz tatili döneminde devam ettiklerini, bin 200 öğrenci ile 37 okulda ve 36 branşta başlattıkları projenin Kasım ayında yeniden başlatılacağını belirterek, "Pilot olarak başlatılan bu projenin mayası Adana'da tutmuştur" dedi.

Öğrenciler adına konuşan Ferhat Kaya ise başta Adana Valisi İlhan Atış, Vali Yardımcısı Halis Aslan olmak üzere kendilerine emek veren, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen öğretmenlere teşekkür etti.

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi ile Sevgiye Uzanan Eller Projesinin tanıtıldığı CD gösteriminin de yapıldığı toplantı sonunda Adana Valisi Atış ile protokol mensupları tarafından projeye emek ve katkı veren 63 kişi ve kurum adına birer teşekkür belgesi verildi.