BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisinin kızına tecavüz etti

15 yıldır birlikte yaşadığı kadının 17 yaşındaki kızına tecavüz etti ve tutuklandı. Bugün yargılanmasına başlandı...

Abone ol

Samsun'da 15 yıldır birlikte yaşadığı kadının 17 yaşındaki kızına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde, yaklaşık bir yıl önce, 15 yıldır birlikte yaşadığı kadının 17 yaşındaki kızı S.Y'ye götürdüğü bir gölet kenarında tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan Şenel Dinç'in (39) yargılanmasına başlandı.

Hakkında ''çocuğun nitelikli cinsel istismarı'' suçundan dava açılan sanık üzerine atılan suçlamayı kabul etmedi.

KENDİNİ SAVUNDU

Mağdurun annesi ile 15 yıldır birlikte yaşadıklarını ve yanlarında kalan S.Y'nin sorunlu bir kız olduğunu öne süren Dinç, ''S.Y'nin 17 yaşında olmasına rağmen birlikte yaşadığı birçok kişi var. Hatta birlikte olduğu bir kişiden çocuğu da var. Bu sorunları konuşmak için Ahulu köyündeki göletin kenarına gittik. Sorunlarını anlattı. Akıl verdim. Sonrada kendisini şehir merkezinde bıraktım. Kendisine elimi bile sürmedim'' diye kendini savundu.

ZORLA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ

Mağdur S.Y. ise sanığın doğru söylemediğini öne sürerek, ''Baba dediğim kişiyle sorunlarımı konuşmak istedim. Bir taksi ile söylediği yere gittik. Konuşma sırasında elleriyle sarkıntılık etmeye başladı. Kaçmaya çalıştım. Beni yakalayarak zorla cinsel ilişkiye girdi. Kendisinden şikayetçiğim'' dedi.

Daha önce jandarmaya verdiği ifadesinde sanıktan şikayetçi olan mağdurun annesi A.Ö ise duruşmada kızının yalan söylediğini iddia ederek Şenel Dinç'den şikayetçi olmadığını belirtti.

İfadelerin ardından mahkeme heyeti mağdurun olay sonrası beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için S.Y'yi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Duruşma eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.